Ανείπωτη τραγωδία με αυτοκτονία 15χρονου – Τον βρήκαν οι γονείς του απαγχονισμένο

Μια νέα υπόθεση με αυτοκτονία 15χρονου μαθητή στην περιοχή των νοτιών προαστιών που βρέθηκε σήμερα τα ξημερώματα απαγχονισμένος και θυμίζει σε πολλά σημεία την υπόθεση “εκφοβισμού” του φοιτητή Γιακουμάκη ερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

Ο μαθητής που τελείωσε την Α’ Λυκείου και είναι ο μικρότερος γιος παράγοντα της αντιπολίτευσης σε δήμο των νοτίων προαστίων βρέθηκε απαγχονισμένος στο δωμάτιό του ενώ οι πληροφορίες που μεταδίδει το newsit.gr κάνουν λόγο για σημείωμα που βρέθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα του παιδιού στο οποίο εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην ακραία αυτή πράξη.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει στο σημείωμα ότι αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του καθώς δεν άντεχε το πείραγμα που δεχόταν από συμμαθητές του κατονομάζοντας μάλιστα συγκεκριμένα άτομα. Την υπόθεση ερευνά το Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στον όροφο πάνω από το διαμέρισμα όπου γράφτηκε η τραγωδία, μένει ένας γιατρός. Όταν αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, έσπευσε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο ήταν ήδη αργά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συγκλονιστικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ: Μειώνεται δραματικά ο ελληνικός πληθυσμός

«Λάβρος» ο Γ. Καραμπελιάς: Μας κυβερνάνε εθνομηδενιστές-«Το δημογραφικό θα το λύσουμε με τους μετανάστες» (Βίντεο)

Χαμός σε εκπομπή – Καφαντάρη: Οι μετανάστες θα βοηθούσαν να λυθεί το δημογραφικό (Βίντεο)