Κάλεσμα για συλλογή υπογραφών και δημοψήφισμα για το Σκοπιανό κάνει ο Φρ. Φραγκούλης

Κάλεσμα για συλλογή υπογραφών ώστε να τεθεί σε δημοψήφισμα η συμφωνία των Πρεσπών, πραγματοποίησε μέσω επιστολής του ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Φράγκος Φραγκούλης.

Στην δημόσια παρέμβαση του θέτει επίσης ψηλά και το θέμα της ψήφου των ομογενών.

Αναλυτικά η δημόσια επιστολή του:

“Η κυβέρνηση παραπέμπει “ad calendas graecas” το δικαίωμα ψήφου των απανταχού της γης Ελλήνων ομογενών, την στιγμή που ετοιμάζει νέες «ελληνοποιήσεις», αντίστοιχες με αυτές των εκλογών του 2000.

Σας καλώ και σας παρακαλώ να ενώσουμε μαζί την φωνή μας, υπογράφοντας όλοι μας στο να δοθεί άμεσα η δυνατότητα ψήφου στους ομογενείς μας, που είναι αγνοί πατριώτες και σκέφτονται πάνω από όλα το έθνος μας και όχι τα κομματικά «παιχνίδια» των, εκάστοτε, κυβερνώντων.

Πόρτα-πόρτα λοιπόν ας μαζέψουμε υπογραφές, τόσο για την ψήφο στους ομογενείς, όσο και για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την απαράδεκτη εθνικά συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ.

Καλώ και παρακαλώ:

Όλα τα περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια, την ΠΕΔΕ και την ΚΕΔΕ, να πρωτοστατήσουν στην συλλογή των υπογραφών.

Καλώ και παρακαλώ τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, τις εφημερίδες και όλες τις ανεξάρτητες, πατριωτικές φωνές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, να προβάλλουν την πρόταση συλλογής υπογραφών, τις οποίες θα αποστείλουμε στον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Μαζί με τα συλλαλητήρια, κλιμακώνουμε τον αγώνα μας, στο να εκφραστεί η λαϊκή βούληση των Ελλήνων, με κάθε νόμιμο μέσο που διαθέτουμε.

Το «Κοινό των Απανταχού Ελλήνων» ξεκινά άμεσα την συλλογή υπογραφών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανεπιθύμητοι οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στο Κολχικό Λαγκαδά

«Βράζει» η Β. Ελλάδα: Και στη Δράμα συλλαλητήριο για την Μακεδονία

«Πεδίο μάχης» η ΔΕΘ στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό: Βροχή οι πέτρες και τα χημικά (Βίντεο)