Καρανικόλας: Ανύπαρκτοι Τσίπρας, Κοτζιάς, Καμμένος μπροστά στην τουρκική προκλητικότητα (Βίντεο)

Στην εκπομπή Αντιθέσεις βρέθηκε καλεσμένος του Γιάννη Λοβέρδου ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής Σπύρος Καρανικόλας, ο οποίος αναφέρθηκε για την παραμονή των δυο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Αδριανουπόλεως και επιτέθηκε κατά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ο κ. Καρανικόλας αρχικά είπε ότι είναι πολύ απαισιόδοξος και θεωρεί ότι δεν θα υπάρχει βελτίωση στην κατάσταση των Ελλήνων στρατιωτικών, μετά την ανάληψη των υπερεξουσιών του προέδρου Ερντογάν στην Τουρκία.

Συνέχισε λέγοντας ότι “το τελευταίο διάστημα παρακολουθούσαμε τον Ερντογάν να δείχνει μια μεταστροφή στο πως αντιμετωπίζει τις διμερείς σχέσεις μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας και από εκεί που είχαμε μια μόνιμη τουρκική προκλητικότητα, αυτή μεταστράφηκε σε τουρκική επιθετικότητα”.

“Αντί η ελληνική κυβέρνηση να προβλέψει αυτή την μεταστροφή από την πρώτη στιγμή και να λάβει συγκεκριμένα μέτρα υπέρ των εθνικών συμφερόντων, είδαμε τον κ. Τσίπρα να καλεί τον κ. Ερντογάν σε μια τελείως απροετοίμαστη επίσκεψη του στην Ελλάδα και να μας λέει ξεκάθαρα μπροστά στον πρόεδρο της Δημοκρατίας για αλλαγή στη συμφωνία της Λωζάνης, δηλαδή για αλλαγή συνόρων”, είπε επίσης.

Οι κ. Τσίπρας, ο ανύπαρκτος Κοτζιάς και Καμμένος έπρεπε να είχαν προβλέψει την μεταστροφή της τουρκικής προκλητικότητας προς το χειρότερο για την χώρας μας είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρανικόλας.

Δείτε όλα όσα είπε στον Γιάννη Λοβέρδο το βράδυ της Τρίτης 17 Ιουλίου. Η τοποθέτηση του ξεκινάει στο 31:00ο λεπτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έλληνες στρατιωτικοί: Νέο «όχι» από την Τουρκία στο αίτημα αποφυλάκισης

Δ. Καμμένος: «Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί δεν θα είναι ποτέ προϊόν ανταλλαγής»

Απάντηση Τσίπρα στις δηλώσεις Ερντογάν: «Απαράδεκτες οι αναφορές για ανταλλαγή! Να επιστρέψουν άμεσα οι Έλληνες στρατιωτικοί»