Νεκρή η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη – Ταυτοποιήθηκε η σορός της

Νεκρή είναι η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη καθώς ταυτοποιήθηκε η σορός της, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1. Την Παρασκευή είχε ταυτοποιηθεί και η σορός του συζύγου της, Δημήτρη Τουρναβίτη.

Η Χρύσα Σπηλιώτη ήταν ανάμεσα στους ανθρώπους που έτρεξαν να σωθούν από τις φλόγες όταν η πύρινη λαίλαπα τύλιξε το Μάτι, την περασμένη Δευτέρα. Μαζί της ήταν ο σύζυγος της Δημήτρη Τουρνάβιτης, η σορός του έχει ήδη ταυτοποιηθεί με το DNA της κόρης του Αλίκης.
Όπως ενημέρωσε μέσω του προφίλ της η ηθοποιός Αννέτα Παπαθανασίου: «Αγαπημένοι μου φίλοι σήμερα η εδώ και 32 χρόνια κολλητή μου φίλη, Χρύσα Σπηλιώτη ταυτοποιήθηκε και είναι πια επίσημα νεκρή». Ο σύζυγός της Δημήτρης Τουρναβίτης έχει ήδη ταυτοποιηθεί.
Η Χρύσα Σπηλιώτη ήταν Ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και θεατρική συγγραφέας.Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα ενώ πέρασε κάποια χρόνια της παιδικής της ηλικίας στην Εύβοια καθώς ο πατέρας της εργάστηκε για ένα διάστημα εκεί. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και παρακολούθησε μαθήματα αυτοσχεδιασμού στην Γαλλία ενώ εργάστηκε για πολλά χρόνια ως ηθοποιός. Υπήρξε από τα βασικά στελέχη του “Ανοιχτού Θεάτρου” του Γιώργου Μιχαηλίδη όπως και του “Θεάτρου της Άνοιξης”.

Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση το 1997 στην τηλεοπτική σειρά «Καρέ της ντάμας»του Mega. Από τότε είχε εμφανιστεί σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις. Στο θέατρο είχε συνεργαστεί με γνωστούς σκηνοθέτες όπως οι Μίνως Βολανάκης, Γ. Σεβαστίκογλου κ.ά. αλλά και με διάφορα θέατρα όπως το “Θέατρο του Νότου”, το “Θέατρο της οδού Κεφαλληνίας”, το “Εθνικό Θέατρο” και την “Ελεύθερη Σκηνή”.

Διαβάστε, επίσης:Δ. Τσάτσος: Ομολογία πολιτικής ευθύνης ισούται με πτώση της κυβέρνησης