Ο καιρός, σήμερα, 30 Ιουλίου

Με ηλιοφάνεια και τοπικές νεφώσεις θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο τριήμερο, ενώ σποραδικές βροχές και καταιγίδες θα σημειώνονται κυρίως στα ηπειρωτικά (και στα ορεινά της Κρήτης) τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Τέλος, η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά:

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά και πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα, βόρειοι άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, παροδικά αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Το θερμόμετρο από 21 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 19 έως 34 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ήλιος με παροδική συννεφιά και βροχές ή καταιγίδες τις απογευματινές ώρες. Ο υδράργυρος από 15 έως 33 βαθμούς.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 16 έως 34 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές βροχές ή καταιγίδες το απόγευμα στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 17 έως 32 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, τοπικές νεφώσεις με πιθανή βροχή και η θερμοκρασία έως 30 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές βροχές, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 23 έως 31 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 33 βαθμούς.

Δείτε, επίσης:Διαβάστε τα – Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων με μια ματιά

Διαβάστε τα – Τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων με μια ματιά

Διαβάστε τα – Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων με μια ματιά