Πρόεδρος Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο Blue Sky για την τραγωδία: Έπρεπε να είχαν παραιτηθεί την επόμενη μέρα

Σε σοβαρές καταγγελίες και με σκληρή γλώσσα μίλησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) Γρηγόρης Γερακαράκος, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας Σοφίας Μίντζια στην εκπομπή του Blue Sky Αστυνομία και Κοινωνία το βράδυ της Δευτέρας 30 Ιουλίου.

Ο κ. Γερακαράκος ερωτώμενος αρχικά αν θα έπρεπε να υπήρχαν παραιτήσεις για την τραγωδία στην Ανατολική Αττική από την φονική πυρκαγιά, δεν “μάσησε” τα λόγια του και είπε ότι μετά όλα όσα έγιναν βεβαίως και έπρεπε να είχαν παραιτηθεί κάποιοι κύριοι από την επόμενη μέρα κιόλας.

Μετά πέρασε σε καταγγελίες λέγοντας ότι “εγώ είδα μικρούς ανθρώπους σε πολύ μεγάλες θέσεις ευθύνης και αυτό δεν μου αρέσει”. Όσο για την κυβέρνηση έφερε ως παράδειγμα το νομοθέτημα 3013 του 2002 το οποίο είναι το γενικό καταστατικό της προστασίας του πολίτη και το οποίο όπως κατήγγειλε δεν φτιάχτηκε για να λειτουργήσει, αλλά απλά ως άλλοθι. “Τι έκανε η κυβέρνηση για να το αλλάξει” αναρωτήθηκε ο κ. Γερακαράκος στα 3μιση χρόνια που κυβερνά.

Επίσης κατήγγειλε την ηγεσία της χώρας λέγοντας ότι αν αύριο ο αστυνομικός, ο λιμενικός ή ο πυροσβέστης σταματήσει να βάζει από την τσέπη του για να λειτουργεί, τότε ούτε ένα όχημα δεν θα κυκλοφορήσει.

Δείτε όλα όσα είπε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρόεδρος ΠΟΕΥΠΣ: Χιλιάδες μικρά λάθη έφεραν το τραγικό αποτέλεσμα στην Ανατολική Αττική (Bίντεο)

Σε γυναίκα ανήκει η σορός που εντοπίστηκε ανοιχτά της Γλυφάδας, – Έφερε εγκαύματα

Καταγγελίες από ΠΟΕΔΗΝ, ΚΕΕΛΠΝΟ και ΕΚΑΒ «καίνε» την κυβέρνηση!