Αυτός είναι ο 23χρονος που ασελγούσε σε ανήλικη στην Θεσσαλονίκη (Εικόνες)

Η αποτρόπαια πράξη του 23χρονου γινόταν σε γνώση και της μητέρας του μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στη Θεσσαλονίκη.

Δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 23χρονου, ο οποίος όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης.

Ο συγκεκριμένος 23χρονος προέβαινε κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης, σε διαμέρισμα στο οποίο διέμενε με την 45χρονη μητέρα του και τον 54χρονο σύντροφό της, εν γνώσει τους, καθώς και εν γνώσει της μητέρας της ανήλικης, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι πράξεις γίνονταν έναντι χρηματικών ανταλλαγμάτων και σε γνώση της μητέρας τόσο του θύματος όσο και του δράστη.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει κατά περίπτωση τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κάτω των 14 ετών, του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια και της μαστροπείας κατ’ εξακολούθηση και από κοινού.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 10-08-2018, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στα τηλέφωνα 2310-388456, 2310-388457 και 2310-388458. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνελήφθη στην, Κύπρο, νεαρός Λαρισαίος για «εμπλοκή» στο λογαριασμό του Γιαγτζόγλου

Δικηγόρος «μαϊμού» εξαπατούσε πολίτες για κόκκινα δάνεια – Οι συνεργάτες του ήταν μέντιουμ

Η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη ζητά δικαίωση & τιμωρία του δολοφόνου [pics]