Μουντιάλ: Το κόλπο της Ρωσίας με την αμμωνία για να έχουν καλύτερη απόδοση

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, οι παίκτες της Ρωσίας εισέπνεαν από κομμάτια βαμβάκι  αμμωνία, για να έχουν καλύτερη απόδοση στον αγώνα με την Ισπανία.

Οι ποδοσφαιριστές της Ρωσίας μύριζαν εμποτισμένα με αμμωνία κομμάτια βαμβάκι στον αγώνα με την Ισπανία, στο πλαίσιο των “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτό ανέφερε σε ρεπορτάζ της η γερμανική εφημερίδα “Bild”, ενώ εκπρόσωπος της ρωσικής ομοσπονδίας παραδέχτηκε στην εφημερίδα “Süddeutsche Zeitung” ότι αυτό συνέβη με έναν αναπληρωματικό που μπήκε στο παιχνίδι”.

Παρότι η αμμωνία δεν είναι απαγορευμένη ουσία στους διεθνείς αντί – ντόπινγκ κανονισμούς, είναι γνωστό ότι συμβάλλει στη βελτίωση των αθλητικών επιδόσεων, με την τόνωση της αναπνοής και τη βελτίωση της ροής του οξυγόνου στο αίμα.

“Η Ρωσική Ομοσπονδία ενήργησε σαν να ήταν κάτι τόσο κοινό όσο η χρήση σαμπουάν στο ντους” αναφέρει το άρθρο του Süddeutsche Zeitung. Σύμφωνα με τη Bild, η γερμανική δημόσια τηλεόραση έδειξε τους Ρώσους παίκτες στην ανάπαυλα να τρίβουν τη μύτη τους στο ημίχρονο του αγώνα με την Κροατία στους “8”.

Πηγή: sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στα πέναλτι η Κροατία 4-3 την Ρωσία σε συγκλονιστικό παιχνίδι (Βίντεο)

Πούτιν: «Ήρωες» οι ποδοσφαιριστές μας – «Κάηκε» η Ρωσία από τους πανηγυρισμούς

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Το πρόγραμμα με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων