Έγκλημα στου Φιλοπάππου:Δέκα ληστείες έχουν στο ενεργητικό τους οι Πακιστανοί και ο Ιρακινός

Άλλες δέκα ληστείες στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης είχαν διαπράξει οι δύο Πακιστανοί και ο Ιρακινός που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του 25χρονου στον λόφο του Φιλοπάππου, πράξη για την οποία ομολόγησαν.

Ο άτυχος Νικόλας βρέθηκε στο κενό από τα βράχια του Φιλοπάππου με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο. Όπως περιέγραψαν στους αστυνομικούς, με το μπουκάλι αυτό απειλούσαν τον 25χρονο και εκείνος για να προστατευτεί άρχισε να κάνει βήματα προς τα πίσω πάνω στα βράχια, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό και να σκοτωθεί.

Αμέσως μετά, και ενώ ο 25χρονος ήταν νεκρός, οι δυο από τους αλλοδαπούς προσπάθησαν να φύγουν από τη χώρα ενώ ο τρίτος επέστρεψε στο κέντρο της Αθήνας σαν να μη συμβαίνει τίποτα καθώς πίστευε ότι ποτέ δεν θα έφταναν στα ίχνη του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και όπως μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, οι έρευνες συνεχίζονται, καθώς εκτιμάται ότι οι τρεις τους μπορεί να έχουν κάνει πολλά περισσότερα αδικήματα.
Οι δύο Πακιστανοί είχαν προσπαθήσει άλλες δύο φορές να περάσουν τα σύνορα και να διαφύγουν. Μετά το έγκλημα που ομολόγησαν πως έκαναν, έφυγαν αρχικά για τη Θήβα με τη βοήθεια ομοεθνών τους και στη συνέχεια για τη Θεσσαλονίκη. Από εκεί έφτασαν στην Ειδομένη, όπου προσπάθησαν μέσα από περάσματα να περάσουν στην ΠΓΔΜ.

Οι δύο πρώτες απόπειρες δεν είχαν αποτέλεσμα, καθώς βρέθηκαν κοντά σε συνοριοφύλακες, κάτι που τους φόβισε και αποφάσισαν να επιστρέψουν. Οι δύο τους είχαν καταστρώσει και τρίτο σχέδιο διαφυγής, προκειμένου να διαφύγουν στα Σκόπια μέσω Κιλκίς. Όμως, τότε ήταν που έπεσαν στα χέρια των Αρχών.

Διαβάστε, επίσης:
Επεισόδια και χημικά σε διαδήλωση των «Μητέρων του Σαββάτου», στην Κωνσταντινούπολη.Έγιναν συλλήψεις