Έλλη Κοκκίνου:«Περνούσα πολύ άσχημα σε αυτή τη συνεργασία»

Σ’ όλη αυτή την σχεδόν 20ετή πορεία της στο ελληνικό τραγούδι, η Έλλη Κοκκίνου έχει περάσει απ΄όλα τα στάδια. Έχει υπάρξει δεύτερο όνομα σε νυχτερινό σχήμα, έχει υπάρξει πρώτο όνομα, έχει υπάρξει πρώτο όνομα μαζί με άλλον καλλιτέχνη. Είναι προφανές ότι σε τόσα χρόνια θα έχουν υπάρξει και χρονιές που η ίδια θα θέλει να τις ξεχάσει.

Στη συνέντευξη που έδωσε στο DownTown, η Έλλη Κοκκίνου προτίμησε να μην αναφερθεί με ονόματα στις άσχημες συνεργασίες που προέκυψαν στην μουσική της πορεία. Αρκέστηκε να δηλώσει ότι με έναν συγκεκριμένο τραγουδιστή πέρασε την πιο ανυπόφορη και δύσκολη φάση της. Το καλό είναι ότι αποτελεί μόλις ένα παράδειγμα που έχει μείνει στο μυαλό της με τόσο κακό τρόπο. Κάτι που δεν το συναντάς εύκολα σε τόσα χρόνια πορείας σε άλλους καλλιτέχνες.

«Έχω κάνει τρεις συνεργασίες στις οποίες δεν πέρασα καλά. Στις δύο ήταν δουλειές ρουτίνας που απλώς έπρεπε να κάνω, χωρίς όμως να με εκφράζουν. Στην άλλη πέρναγα πολύ άσχημα με τον συνάδελφό μου. Με πάρα πολύ ντιβιλίκι και ύφος από τη μεριά του, κάτι που δεν ανέχομαι καθόλου ως νοοτροπία».

Διαβάστε,επίσης:Στη Σίφνο για διακοπές ο γιος του τέως βασιλιά με την οικογένειά του