Αλεξία Μπακογιάννη για μεταγωγή Κουφοντίνα: “ο κ. Τσίπρας ή συναλλάσσεται ή εκβιάζεται”

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Αλεξία Μπακογιάννη, σχολιάζοντας την απόφαση του υπουργείου Δικαιοσύνης για τη μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου.

Η κυρία Μπακογιάννη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε χαρακτηριστικά ότι «ο κ.Τσίπρας ή συναλλάσσεται ή εκβιάζεται» και πρόσθεσε -αναφερόμενη στον εκτελεστή τρομοκράτη της «17 Νοέμβρη»- πως μεταφέρουν σε αγροτικές φυλακές τον μεγαλύτερο και αμετανόητο κατά συρροή δολοφόνο για να ζει σε σπιτάκια και να έχει ελευθερία.

«Για εμάς όλους, τις οικογένειες των θυμάτων, η μεταγωγή έρχεται ως κερασάκι σε μια τούρτα. Η ευρύτερη συμπεριφορά που έχει ο Κουφοντίνας τα τρία τελευταία χρόνια είναι εντυπωσιακή. Ο μεγαλύτερος κατά συρροή δολοφόνος μεταφέρεται σε αγροτικές φυλακές. Τον μεγαλύτερο δολοφόνο που δεν έχει μετανιώσει ποτέ για τίποτα τον στέλνουμε σε αγροτικές φυλακές για να ζει σε σπιτάκια και να έχει ελευθερία», είπε η κυρία Μπακογιάννη.

Όπως είπε, «μένουν μέσα στη φυλακή παιδάκια για λίγα ναρκωτικά, και ο μεγαλύτερος κατά συρροή δολοφόνος μεταπολεμικά, μεταφέρεται στις συγκεκριμένες φυλακές. Κρατάμε άλλους κι άλλους ανθρώπους μέσα στις φυλακές, για να στείλουμε τον μεγαλύτερο δολοφόνο που έχει υπάρξει ποτέ, ο οποίος δεν έχει μετανιώσει ποτέ για τίποτα, στις αγροτικές φυλακές».

«Αυτό που γίνεται συνεχόμενα από τη συγκεκριμένη κυβέρνηση από την ημέρα που έχει εκλεγεί με αποκορύφωμα το σημερινό, δεν έχει καμία λογική. Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω, είναι ότι ο κ. Τσίπρας, είτε εκβιάζεται, είτε συναλλάσσεται. Και είμαι απόλυτη σε αυτό πλέον. Έχω κι εγώ ένα αίτημα για τον κ. Τσίπρα μιας και ικανοποιεί όλα τα αιτήματα του κ. Κουφοντίνα. Να μου φέρει πίσω τον πατέρα μου, μπορεί;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τόνισε, δε, ότι «εμείς πάρα πολλά χρόνια παλέψαμε για τη δίκαιη αντιμετώπιση των τρομοκρατών. Δε λειτουργήσαμε ποτέ εκδικητικά ούτε και το κράτος αν και η ψυχούλα μας το ξέρει πόσο θα το θέλαμε».

Διαβάστε, επίσης:Μετέφεραν εν κρυπτώ τον πολυισοβίτη Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου