Δράμα: Λαθρομετανάστες επιτέθηκαν με μαχαίρια και τραυμάτισαν Έλληνα

Μαχαίρια έβγαλαν το βράδυ της Τετάρτης στο Μυλοπόταμο Δράμας, λαθρομετανάστες που φιλοξενούνται στη Δομή Φιλοξενίας στη ΒΙ.ΠΕ. Δράμας. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης στην καφετέρια του χωριού, έξι νεαροί αλλοδαποί, κάποιοι απ’ αυτούς ανήλικοι, προσωρινοί κάτοικοι στη Δομή Φιλοξενίας στη ΒΙ.ΠΕ. Δράμας, προξένησαν καυγά με κατοίκους του χωριού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας proinos-typos.gr, οι μετανάστες επιτέθηκαν σε χωριανούς, ενώ κατά διάρκεια της πάλης που ακολούθησε, μαχαίρωσαν έναν κάτοικο στην πλάτη.

Συγκεκριμένα, οι δράστες ευρισκόμενοι σε κεντρικό σημείο του χωριού, αρχικά επιτέθηκαν απρόκλητα, λεκτικά και με σωματική βία, σε βάρος διερχόμενου από το σημείο 52χρονου Έλληνα, ενώ στη συνέχεια ο 17χρονος δράστης τον τραυμάτισε με μαχαίρι στην ωμοπλάτη.

Οι κάτοικοι κάλεσαν την Αστυνομία, η οποία έφτασε με αρκετούς άνδρες και με τη συνδρομή των κατοίκων του Μυλοποτάμου συνέλαβαν τελικά τους νεαρούς αλλοδαπούς. Να σημειώσουμε ότι, μετά από κάποιες κλοπές που έχουν πρόσφατα σημειωθεί στην πόλη της Δράμας, είναι το πρώτο και πλέον σοβαρό περιστατικό που συνέβη στην περιοχή. Και αν μη τι άλλο, η Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων θεωρείται μια από τις καλύτερες της χώρας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανετράπη βαν που μετέφερε άνδρες λαθρομετανάστες στην Αλεξανδρούπολη

«Ηρωίδα» προσφυγοπούλα από τη Συρία συνελήφθη για διακίνηση μεταναστών!

Ελληνική Αστυνομία: Πώς γίνονται οι μπίζνες των ΜΚΟ με παράνομους μετανάστες στη Μυτιλήνη