Εγείρει ερωτηματικά ο θάνατος 25χρονου στου Φιλοππάπου

Το μυστήριο του θανάτου ενός 25χρονου Έλληνα που βρισκόταν στον λόφο του Φιλοππάπου μαζί με την 23χρονη Πορτογαλέζα φίλη του, ο οποίος σκοτώθηκε πέφτοντας στο κενό, μετά από επίθεση που δέχθηκε από τρία άτομα.

Με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, χθες στις 22:50 και ενώ ο 25χρονος και η 23χρονη φίλη του βρίσκονταν στον λόφο Φιλοππάπου, δέχτηκαν επίθεση από τρία άτομα, τα οποία με αιχμηρό αντικείμενο τους αφαίρεσαν χρήματα και κινητά.

Ο 25χρονος φέρεται να αντέδρασε και συνεπλάκη μαζί τους με αποτέλεσμα να πέσει από τα βράχια στο κενό. Ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί, εάν παραπάτησε και βρέθηκε στο κενό ή αν τον έσπρωξαν οι δράστες.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε τον νεαρό άντρα, ο οποίος είχε σημάδια κατά στο σώμα του, τόσο από το αιχμηρό αντικείμενο των δραστών, όσο και τραύματα από την πτώση. Ο 25χρονος έχασε την ζωή του κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Η 23χρονη φίλη του, που είναι σε κατάσταση σοκ, έχει περιγράψει ότι δέχτηκαν επίθεση και ότι ο νεαρός έπεσε από τα βράχια, χωρίς ακόμα να έχει γίνει σαφές, εάν παραπάτησε ή αν τον έσπρωξαν οι δράστες.

 

Διαβάστε, επίσης: Βαρθολομαίος για Έλληνες στρατιωτικούς: Μεγάλο δώρο της Παναγίας η απελευθέρωσή τους