Επεισόδιο με Ρώσους στην Θεσσαλονίκη λίγο πριν τον αγώνα ΠΑΟΚ-Σπαρτάκ

Επεισόδιο μεταξύ περίπου δεκαπέντε ατόμων σημειώθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή των Λαδάδικων, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr.

Συγκεκριμένα, ομάδα δέκα ατόμων επιτέθηκε σε πέντε νεαρούς από τη Ρωσία. Ένας από αυτούς τραυματίστηκε ελαφρά. Οι Ρώσοι νεαροί ισχυρίστηκαν ότι βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη ως τουρίστες και δεν είναι οπαδοί της Σπαρτάκ Μόσχας. Η αστυνομία εκτιμά ότι το χθεσινοβραδινό επεισόδιο σχετίζεται με τον σημερινό αγώνα του ΠΑΟΚ με την Σπαρτάκ Μόσχας.

Εν τω μεταξύ, καμία σύλληψη οπαδού της Σπαρτάκ Μόσχας δεν έχει σημειωθεί το τελευταίο εικοσιτετράωρο στη Θεσσαλονίκη. Αστυνομικές πηγές διαψεύδουν την είδηση που διακινήθηκε τις τελευταίες ώρες και θέλει φανατικούς οπαδούς της ρωσικής ομάδας να έχουν συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του thestival.gr, περίπου τριάντα μεμονωμένοι οπαδοί της Σπαρτάκ, στην πλειοψηφία τους οικογενειάρχες, κατάφεραν να αγοράσουν εισιτήριο για τον σημερινό αγώνα μέσω διαδικτύου. Οι συγκεκριμένοι οπαδοί θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Θύρα 8. Οποιοσδήποτε άλλος οπαδός της Σπαρτάκ επιχειρήσει να μπει στο γήπεδο της Τούμπας χωρίς να βρίσκεται στην επικυρωμένη λίστα των οπαδών της ρωσικής ομάδας, θα εμποδιστεί από τους ανθρώπους ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πληροφορίες της Interpol για Ρώσους φανατικούς στη Θεσσαλονίκη

Αξίζει να αναφερθεί ότι ιστοσελίδες και προφίλ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη Ρωσία διατείνονται ότι ήδη βρίσκονται στην Ελλάδα φανατικοί οπαδοί της Σπαρτάκ. Οι αστυνομικές αρχές της χώρας μας έχουν λάβει σχετική ενημέρωση από την Interpol και παραμένουν σε επαγρύπνυση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χωρίς τους οπαδούς της στην Τούμπα η Σπαρτάκ Μόσχας

Και το sold out έγινε στον ΠΑΟΚ και τα διαρκείας ανέβηκαν

Αυτοί είναι οι αντίπαλοι της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στο Europa League