Επισήμως στον Ολυμπιακό Τσαλδάρης και Μπάρλος

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός επισημοποίησε την συμφωνία με τον Δημήτρη Τσαλδάρη και τον Νίκο Μπάρλο, οι οποίοι είναι οι νέοι υπεύθυνοι του αναπτυξιακού της προγράμματος και των αγωνιστικών της τμημάτων υποδομής. Ο Αργύρης Καμπούρης θα είναι στο πλευρό τους ως τεχνικός σύμβουλος, ενώ λιμάνι… έπιασε και ο προπονητής Αντώνης Κουρμούλης, καθώς και η δική του συμφωνία με τους ερυθρόλευκους πήρε επίσημη μορφή, όπως μεταδίδει το sport24.gr.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

“Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους Δημήτρη Τσαλδάρη και Νίκο Μπάρλο ως νέους υπεύθυνους του αναπτυξιακού προγράμματος του Ολυμπιακού και όλων των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής.

Οι δυο πρώην καλαθοσφαιριστές που κόσμησαν τα γήπεδα με την παρουσία τους θα έχουν στο πλευρό τους ως τεχνικό σύμβουλο τον θρυλικό αρχηγό Αργύρη Καμπούρη και άμεσο συνεργάτη τον τεχνικό Αντώνη Κουρμούλη.

Με στόχο η Ακαδημία και τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής του Θρύλου να συνεχίσουν να πορεύονται πάνω στις σωστές βάσεις που μπήκαν την τελευταία τριετία υπό την καθοδήγηση του κ. Νίκου Κεραμεύς, η νέα σεζόν θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου παράλληλα με την ανδρική μας ομάδα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έριξαν βόμβα οι Αγγελόπουλοι! «Έκλεισαν» τον Μπλατ για δύο χρόνια!

Τίμα: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το νέο σπίτι μου, τον Ολυμπιακό»

«Φωτιά» έβαλε στο ΣΕΦ ξανθιά παίκτρια του Ολυμπιακού (Εικόνες)