“Ίσως να υπερέβην τα εσκαμμένα” δήλωσε ο επίσκοπος που θώπευσε την Αριάνα Γκράντε στην κηδεία της Αρίθα Φράνκλιν [vid]

Η Αριάνα Γκράντε ήταν ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα που κλήθηκαν να τραγουδήσουν στην κηδεία της Αρίθα Φράνκλιν.

Τις τελευταίες ώρες, τα βλέμματα είναι στραμμένα σε έναν 60χρονο κληρικό που τέλεσε την κηδεία, ο οποίος απαθανατίστηκε από τις κάμερες να είναι περισσότερο διαχυτικός προς την τραγουδίστρια. Τα χέρια του έφτασαν μέχρι το στήθος της τραγουδίστριας.

Ειδικότερα, στα πλάνα από τα βίντεο που αποτυπώνουν όλα όσα έγιναν στη κηδεία που παρακολούθησε πλήθος κόσμου, ο κληρικός δεν λέει να ξεκολλήσει από πάνω του το σώμα της Αριάνα Γκράντε, και θωπεύει τα κάλλη της μελαχρινής καλλονής.

Από την πλευρά της, η Αριάνα Γκράντε, εμφανώς ενοχλημένη, ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση, προφανώς δεν μπορούσε να διαχειριστεί την κατάσταση και, συνοφρυωμένη, φάνηκε να ψάχνει βοήθεια από παντού.

«Ίσως να υπερέβην τα εσκαμμένα», εξομολογείται ο κληρικός που προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, μετά το σάλο που προκλήθηκε με την είδηση που κάνει το γύρο του κόσμου. Στο σκηνικό προστέθηκε και ένα άκομψο αστείο που έκανε για το όνομα της τραγουδίστριας, λέγοντας ότι του θυμίζει «ένα από τα γεύματα στο μενού των Taco Bell». Μετά την αγκάλιασε, ακουμπώντας… το λάθος σημείο του σώματός της, σε μία από τις πιο αμήχανες στιγμές της τελετής.

«Δεν είχα καμία πρόθεση και δεν έχω γενικά καμία πρόθεση να αγγίξω το στήθος κάποιας κοπέλας. Δεν ξέρω πώς συνέβη. Απλά, έβαλα το χέρι μου στη μέση της. Ίσως να έγινα πιο διαχυτικός από όσο έπρεπε και ζητώ συγγνώμη για αυτό. Το μόνο που δεν ήθελα να συμβεί ήταν να αποπροσανατολιστεί η ιερά τελετή της κηδείας. Διδάσκω την αγάπη και ζήτησα απ’ όλο τον κόσμο εκείνη την ημέρα να αγκαλιαστεί», είπε ο ιερέας.

Διαβάστε, επίσης:Τί απάντησε η Ελένη Μενεγάκη σε διαδικτυακή της φίλη για την ηλικία της