Αλάσκα: Μητέρα αναζήτησε στο διαδίκτυο τρόπους να σκοτώσει τα παιδιά της

Μία μητέρα που κατηγορείται για τη δολοφονία των δυο νηπίων της, είχε ψάξει σε μηχανή αναζήτησης του διαδικτύου “πώς να σκοτώσεις κάποιον και να μη σε πιάσουν”, με όλους τους πιθανούς τρόπους.

Ο λόγος για την Stephany Lafountain, η οποία συνελήφθη στο Fairbanks της Αλάσκα την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα, ως ύποπτη για τοv θάνατο της 13 μηνών κόρης της, το Νοέμβριο του 2017 και της τεσσάρων μηνών κόρης της, το 2015.

Η έρευνα της αστυνομίας ξεκίνησε μετά τη δεύτερη απώλεια και διήρκεσε 9 μήνες. Οι αρχές κατάσχεσαν τον υπολογιστή της 23χρονης και στο ιστορικό αναζητήσεων βρήκαν τη φράση “how to kill someone and not get caught”.

Police Chief gives a statement after the arrest of Stephany LaFountain, who is accused of murdering her two daughters

Όπως επισήμαναν οι ερευνητές, η Lafountain είχε προσπαθήσει να βρει σχετικές πληροφορίες, αναζητώντας με διαφορετικές λέξεις το ίδιο πράγμα, πριν πάρει στις πρώτες βοήθειες και ενημερώσει ότι η 13 μηνών κόρης της δεν ανέπνεε. Άμεσα διεκομήσθη στο νοσοκομείο, όπου πέθανε τέσσερις μέρες αργότερα. Αιτία του θανάτου της ήταν η ασφυξία.

Αναλυτικά οι αναζητήσεις της:

Τρόποι να πνίξεις

Οι καλύτεροι τρόποι για να πνίξεις

Τρόποι να σκοτώσεις άνθρωπο, χωρίς αποδείξεις

Μπορεί ένας πνιγμός να φανεί στην αυτοψία;

16 βήματα για να σκοτώσεις κάποιον και να μη σε πιάσουν

Πώς να: κάνεις τον τέλειο φόνο

Πνιγμός και εγκληματολογική έρευνα

Πνιγμός και ασφυξία

Να αναφέρουμε ότι ο πατέρας του δεύτερου κοριτσιού είναι στρατιώτης και έλειπε, σε εμπόλεμη ζώνη. Η 23χρονη συνελήφθη και κρατείται για δολοφονία πρώτου και δεύτερου βαθμού, με τις αρχές να λένε ότι και στο θάνατο του πρώτου παιδιού της είχαν υποψίες πως επρόκειτο για πνιγμό, αλλά δεν κατάφεραν να το αποδείξουν.

“Άνοιξαν” ξανά το φάκελο το 2015 και μετά τις αυτοψίες βρήκαν κοινά στοιχεία, καθώς τα κοριτσάκια δεν είχαν θέματα υγείας ή τραύματα.

Πηγή:thesun.co.uk

Διαβάστε, επίσης:Νεκρή 69χρονη ηρωίδα γιαγιά που έβαλε το σώμα της ασπίδα για να σώσει την εγγονή της