Δικαστής και εκτελεστής ο Πρίγιοβιτς – Έσπασε τα δοκάρια η ΑΕΚ (Βίντεο)

Με τον Σέρβο στράικερ να σκοράρει δις, οι ασπρόμαυροι υπέταξαν τους κιτρινόμαυρους στην Τούμπα ανεβαίνοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Νικητής στην μεγάλη αετομαχία της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ που επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να σκοράρει τα πρώτα του γκολ απέναντι στην Ένωση αναγκάζοντας την στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, οι ασπρόμαυροι ανέβηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 10 βαθμούς, ισόβαθμοι με τον Ατρόμητο και έχοντας έναν παραπάνω από την αποψινή τους αντίπαλο.

Στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης οι δύο Δικέφαλοι είχαν από μια μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ όταν στο 8′ και συγκεκριμένα για τους φιλοξενούμενους, ο Μάνταλος εξαπέλυσε σουτ-οβίδα αλλά ο Πασχαλάκης πέταξε στη δεξιά του γωνία αποκρούοντας σε κόρνερ ενώ στο 15΄για τους γηπεδούχους, ο Πέλκας εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο Βαρέλα έπιασε καρφωτή κεφαλιά αλλά ο Μπάρκας απέκρουσε ενστικτωδώς με το ένα χέρι.

Στο 20′ η Ένωση έφτασε ξανά κοντά στο να σκοράρει όταν ο Λιβάγια εξαπέλυσε έναν κεραυνό αλλά η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Πασχαλάκη. Το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 29′ καθώς ο Λαμπρόπουλος έκανε λάθος και δεν κατάφερε να απομακρύνει σωστά με τον Πρίγιοβιτς να επωφελείται φεύγοντας απέναντι στον Μπάρκα τον οποίο και κεραυνοβόλησε καρφώνοντας τη μπάλα στο αριστερό του παραθυράκι για το 1-0.

Η τελευταία καλή ευκαιρία για το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους κιτρινόμαυρους καθώς στο 40′ ο Μάνταλος εκτέλεσε φάουλ και ο Πόνσε έπιασε καρφωτή κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων αλλά ο Πασχαλάκης εκτινάχθηκε αποκρούοντας ενστικτωδώς σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κλειδώσει τη νίκη του νωρίς όταν στο 60′ ο Μάτος έκανε ωραία προσπάθεια και συνδυάστηκε ωραία με τον Πρίγιοβιτς που του γύρισε ξανά τη μπάλα και ο Βραζιλιάνος πάσαρε παρά το μαρκάρισμα του Γαλανόπουλου στον Σέρβο ο οποίος εκτέλεσε εξ επαφής τον Μπάρκα με γυριστό σουτ κάνοντας το 2-0.

Δείτε εδώ την παρακάμερα του αγώνα:

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Λημνιός (Λεό Ζαμπά 75′), Μπίσεσβαρ (Βέρνμπλουμ 89′), Πέλκας (Ελ Καντουρί 81′), Πρίγιοβιτς.

ΑΕΚ (Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Λόπες, Γαλανόπουλος (Κλωναρίδης 64′), Σιμόες (Τσόσιτς 87′), Λιβάγια, Μπακασέτας, Μάνταλος, Πόνσε (Γκάλο 70′).

Πηγή: voria.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χασάν και… επόπτης λύτρωσαν τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη

«Τραίνο» πάνε τα… μωρά του Δώνη με τρίτη διαδοχική τριάρα! (Βίντεο)

Προδόθηκε από την άμυνα – Βαριά ήττα για την ΑΕΚ στην Ολλανδία (Βίντεο)