Δ. Μάρδας για χρηματισμό ΜΚΟ: «Τα χρήματα δεν βγήκαν από τα ελληνικά ταμεία»

Στον Άκη Παυλόπουλο και στις Παρεμβάσες βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Μάρδας Βουλευτής Β΄ Θες/νικης του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Τετάρτης 19 Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Μάρδας αναφέρθηκε εκτός των άλλων και στο μεταναστευτικό και ειδικά για την κατάσταση στην Μόρια και στο Βαθύ, αλλά και στο ερώτημα που έθεσε ο Στρατηγός Κωσταράκος, στο που πήγαν τα 1,6 δις για το μεταναστευτικό. Είπε συγκεκριμένα ότι “την κατάσταση στο μεταναστευτικό την ξέρουμε όλοι, τις διαφωνίες σε επίπεδο Ευρώπης και αυτές τις γνωρίζουμε, βλέπεται τι γίνεται. Η κυβέρνηση κάνει αυτό που θεωρεί ότι πρέπει να κάνει, αν και δέχεται εύκολες κριτικές σε ένα θέμα που είναι αρκετά δύσκολο, από εκεί και πέρα η ασυνεννοησία στην Ευρώπη οξύνει ακόμα περισσότερο αυτή την ιστορία. Αυτή είναι μια κατάσταση στην οποία πρέπει να βρεθεί μια διέξοδος, ίσως και σε κάποια φάση τον λόγο να τον έχει το Ευρωπαϊκό δικαστήριο. Αν δηλαδή δεν λύνονται όλα αυτά τα προβλήματα σύμφωνα με τις προβλέψεις της Λισαβώνας”.

Αναφορικά με τα χρήματα που καταλήγουν στις ΜΚΟ, ο κ. Μάρδας ανέφερε ότι “αυτά χρήματα που πήρανε δεν βγήκαν από τα ελληνικά ταμεία, οπότε πρέπει να δώσουν λογαριασμό σε αυτούς απ΄όπου πήρανε τα χρήματα.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Spiegel: Έτσι οι διακινητές εκμεταλλεύονται τα ελληνικά νησιά

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της ΜΚΟ ERCI – Κατηγορείται για διακίνηση λαθρομεταναστών

Telegraph: Η ανικανότητα του ΣΥΡΙΖΑ στο μεταναστευτικό ενίσχυσε την Ακροδεξιά στην Ευρώπη!