ΗΠΑ πυροβολισμοί: Γυναίκα ο δράστης που σκόρπισε τον θάνατο στο Μέριλαντ

Ένoπλος σκότωσε τρία άτομα και τραυμάτισε άλλα δυο την Πέμπτη σε κέντρο διανομής υγειονομικού υλικού στο Harford County, του Μέριλαντ.

Το περιστατικό συνέβη σε κτήριο της οργάνωσης Rite Aid όπου εργάζονται περίπου 1.000 άτομα, όπως μεταδίδει το CNN.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχουν τραυματίες και νεκροί» σε μια αποθήκη στην κομητεία Χάρφορντ, δήλωσε ο σερίφης Τζέφρεϊ Γκάλερ κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου.

«Βάσει των όσων γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, πρόκειται για μια μονάχα ύποπτο. Βρίσκεται υπό κράτηση και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο» συμπλήρωσε ο σερίφης χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες, όπως μεταδίδει και το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Νωρίτερα αυτόπτης μάρτυρας είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC στη Βαλτιμόρη ότι οι πυροβολισμοί έπεσαν κοντά σε μια αποθήκη ότι εκεί έχουν σπεύσει 20-30 αστυνομικοί, όπως και ασθενοφόρα.

Ο κυβερνήτης Λάρι Χόγκαν δήλωσε ότι το γραφείο του «παρακολουθεί στενά το φοβερό αυτό περιστατικό με πυροβολισμούς».

«Οι προσευχές μας βρίσκονται με τους πληγέντες…» έγραψε μεταξύ άλλων στο Twitter ο κυβερνήτης Λάρι Χόγκαν. «Η πολιτεία είναι έτοιμη να παράσχει οποιαδήποτε στήριξη».

Το περιστατικό σημειώθηκε μία μέρα αφού άνδρας εισέβαλε σε δικαστικό μέγαρο στην Πενσιλβάνια, πυροβόλησε και τραυμάτισε 4 ανθρώπους, προτού πέσει νεκρός από αστυνομικά πυρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συναγερμός στην Ουάσινγκτον – Πυροβολισμοί σε σχολείο

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε Λύκειο του Μέριλαντ με αρκετούς τραυματίες

Πυροβολισμοί σε φεστιβάλ στο Νιού Τζέρσεϊ – Ένας νεκρός και τουλάχιστον 20 τραυματίες! (pics)