Κύπρος: Έκκληση της Αστυνομίας για τη εξαφάνιση των δύο αγοριών

103

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των συμμαθητών τους, άγνωστος άνδρας, δηλώνοντας δάσκαλος του σχολείου, ζήτησε από τα δύο παιδάκια να τον ακολουθήσουν για να τον βοηθήσουν να μεταφέρει βιβλία έξω από Δημοτικό Σχολείο στις Καμάρες. Έκτοτε αγνοείται η τύχη τους.

Το περιστατικό μεταφέρθηκε από άλλους μαθητές στους εκπαιδευτικούς του σχολείου, οι οποίοι είχαν πλήρη άγνοια για μεταφορά βιβλίων.

Η διεύθυνση του σχολείου σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία, μέλη της οποία «χτενίζουν» την περιοχή για εντοπισμό των δύο παιδιών, ενώ «σηκώθηκε» και ελικόπτερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς των δύο παιδιών είναι Έλληνες, οικογενειακοί φίλοι.
Σε δηλώσεις του ο κ.Αγγελίδης ανέφερε ότι η Αστυνομία ψάχνει μεσήλικα άνδρα με αυτοκίνητο τύπου σαλούν και γκρίζου χρώματος. Να σημειωθεί ότι η Αστυνομία έστησε μπλόκα στην πόλη του Ζήνωνα.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση μέσω social media αλλά και ΜΜΕ για εντοπισμό των απιδιών και αξιολογεί όλες τις πρώτες πληροφορίες.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση της Αστυνομίας:

Δύο 11χρονοι μαθητές αγνοούνται, από το πρωί, από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων, στη Λάρνακα. Πρόκειται για τον Θεμιστοκλή Ντόγκλη και τον Φίλιππο Σταματάκη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, μέχρι τώρα, στην εξαφάνισή τους, φέρεται να εμπλέκεται άνδρας, ηλικίας 50-60 ετών, ύψους 1,70 – 1,75μ περίπου, με δεμένο το ένα χέρι. Φαίνεται να διακινείται με σαλούν αυτοκίνητο, χρώματος γκρίζου.
Στην περιοχή έχουν σπεύσει από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της Αστυνομίας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας 24804024 ή 24804016, με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με την Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Σημειώνεται ότι έχει σημάνει παγκύπριος συναγερμός και λειτουργούν δυο συντονιστικά κέντρα σε Λάρνακα και Λευκωσία ενώ συναγερμός έχει σημάνει και έξω από το σχολείο των Καμάρων στη Λάρνακα.

 

Διαβάστε, επίσης:Μάτι: Ψευδή στοιχεία, καθυστερήσεις & ανακρίβειες συνθέτουν το πόρισμα-οι 6 παρατυπίες