Συνελήφθη 60χρονος Ρομά για το φερόμενο βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι

…Και ενώ η μητέρα υποστηρίζει πως η κόρη της δεν έχει βιαστεί η αστυνομία δηλώνει πως ένας 60χρονος Ρομά συνελήφθη για τον βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι.

Ο 58χρονος θα κατηγορηθεί για βιασμό, αφού η κοπέλα λόγω της χρήσης ναρκωτικών είχε μειωμένα αντανακλαστικά, γεγονός το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο δράστης.

Μάλιστα,με βάση τις πληροφορίες, πριν από σχεδόν έναν χρόνο ο ίδιος είχε κατηγορηθεί για μία παρόμοια περίπτωση με θύμα μία νεαρή την οποία βίασε αφότου πρώτα της είχε δώσει ναρκωτικές ουσίες. Τότε είχε επίσης συλληφθεί, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος με μόνη υποχρέωση να δίνει το παρών κάθε 1η και 15 του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διέμενε.

Τί έχει δηλώσει η 22χρονη κοπέλα στην αστυνομία:

«Θυμάμαι ότι είχα πάει στην περιοχή για να αγοράσω ναρκωτικά. Κάνω χρόνια χρήση. Ήμουν μαζί με άλλους και πρώτα πήγαμε σε ένα σπίτι για να “φτιαχτώ” το οποίο είναι πολύ κοντά στο σημείο που είχα αγοράσει τα ναρκωτικά. Μετά πήγαμε και σε άλλο σπίτι, επίσης σε κοντινή απόσταση. Θυμάμαι που έκανα χρήση ουσιών και μετά από λίγο έχασα τις αισθήσεις μου. Όμως από εκεί και πέρα δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα. Δεν ξέρω τι έγινε, τί μεσολάβησε, ούτε πώς βρέθηκα μόνη στο σημείο από το οποίο με παρέλαβε το ΕΚΑΒ …».

Διαβάστε, επίσης:Μητέρα 22χρονης: Η κόρη μου δεν έχει βιαστεί στο Ζεφύρι, είναι ναρκομανής