Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο κοινό στιγμιότυπο με το νέο της σύντροφο

Φέτος, όλα δείχνουν πως θα είναι η χρονιά της. Η Κατερίνα Καινούργιου διανύει μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή περίοδο στη ζωή της. Επαγγελματικά η παρουσιάστρια αναλαμβάνει και επισήμως την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Epsilon ενώ και στα προσωπικά της φαίνεται πως και εκεί πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα κατά το οποίο η παρουσιάστρια έμεινε μόνη της, τώρα είναι και πάλι ερωτευμένη. Ο νέος έρωτας της ζωής της ακούσει στο όνομα Νάσος Αναστασόπουλος και ασχολείται με τα οικονομικά σε επιχειρήσεις σε Ελλάδα και Αγγλία. Η Κατερίνα εκτός από τις διακοπές που πέρασε μαζί με τον αγαπημένο της στη Νάξο δε χάνει ευκαιρία να κάνει μικρές εξορμήσεις στο Λονδίνο ώστε να περνούν ώρες μαζί μέχρι να ξεκινήσει η εκπομπή.

Κι ενώ μέχρι πρότινος η παρουσιάστρια κρατούσε σιγή ιχθύος για τα αισθηματικά της, πριν λίγες ώρες ανήρτησε ένα Instastories μια φωτογραφία και έκανε επισήμανση τον αγαπημένο της. Το πρώτο κοινό τους στιγμιότυπο αφορά στα… παπούτσια τους και συγκεκριμένα στην επιλογή των παπουτσιών.

Η Κατερίνα φωτογράφησε τα πόδια τους δίπλα δίπλα δείχνοντας πως έχουν κοινά γούστα. «Similar», έγραφε η φωτογραφία και συνοδευόταν από το tag και μια καρδούλα!

Δείτε το στιγμιότυπο:

Να θυμίσουμε πως η Κατερίνα Καινούργιου έχει δηλώσει στο παρελθόν πως δε θα ξανά μιλήσει για σχέση της αν εκείνη δεν είναι πολύ σημαντική και αν η ίδια δε νιώθει πολύ σίγουρη για τον άνθρωπο που θα έχει δίπλα της.

Πηγή: peoplegreece.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μετά από δύο σεζόν – Ποιος αποχώρησε από την εκπομπή της Καινούργιου! (pics)

Αποκάλυψη από Καινούργιου: «Όταν έμαθα ότι το πήρε το Epsilon είπα θέλω να το παρουσιάσω!» (video)

Ανανέωσε το συμβόλαιό της με το Epsilon η Καινούργιου: «Μιλάμε για ένα ολοκαίνουριο πρωινό!» (video)