Εγκαινιάστηκε το Φαρμακείο του Νοσοκομείου Παίδων “Π & Α Κυριακού”

Ο συνολικός προϋπολογισμός της παρέμβασής μας, από την έναρξη υλοποίησης του έργου ανήλθε στα 270.000 ευρώ.

60

Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου φαρμακείου του νοσοκομείου Παίδων Π Α Κυριακού, παρουσία εκπροσώπων των Μέσων, της Lidl Hellas, του νοσοκομείου και της Ανοιχτής Αγκαλιάς.

Το 2016, μέσω της συνεργασίας μας με τους Φίλους Κοινωνικής Ιατρικής &Παιδιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά» προχωρήσαμε σε πρώτη φάση στην ανάπλαση των Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου, έτσι ώστε η παραμονή και η εξέταση των μικρών ασθενών να πραγματοποιείται σε ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον.

Σήμερα, ολοκληρώσαμε την κατασκευή του χώρου του Φαρμακευτικού Τμήματος του Νοσοκομείου, με τη δημιουργία του πρώτου φαρμακείου έκτασης 260 τ.μ., στο χώρο του παλαιού μαγειρείου.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων, ανέφερε μεταξύ άλλων η Δ/ντρια Επικοινωνίας και ΕΚΕ της Lidl Hellas, Βασιλική Αδαμίδου: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για τη σημαντική του συνεισφορά στο συνολικό έργο. Με τη δωρεά του Ιδρύματος ολοκληρώθηκαν οι μελέτες για τις κατασκευές τόσο στα εξωτερικά ιατρεία όσο και στο χώρο του Φαρμακευτικού Τμήματος».

Η συνεργασία μας με την «Ανοιχτή Αγκαλιά» μετρά ήδη πάνω από 7 χρόνια όπου υλοποιούμε εκστρατείες προληπτικής ιατρικής σε απομακρυσμένες περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, εκεί όπου δεν υπάρχουν υποδομές υγείας, μια ενέργεια αξίας άνω των 600.000 Ευρώ.

Είμαστε εκεί, δίπλα στην ανάγκη, τόσο στα μεγάλα αστικά κέντρα όσο και στην περιφέρεια,σε κάθε άκρη της Ελλάδας. Εδώ και 20 χρόνια στη Lidl Hellas κάνουμε με συνέπεια πράξη την εταιρική μας υπόσχεση για ένα καλύτερο αύριο, ανανεώνοντας τη δέσμευσή μας για ακόμα περισσότερα και τα επόμενα χρόνια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε, επίσης:«Καμπανάκι» από ΕΛΣΤΑΤ: Συνεχίζεται η πληθυσμιακή συρρίκνωση της χώρας