Ειρήνη Λαγούδη: Βρήκε μαρτυρικό θάνατο παλεύοντας για τη ζωή της

Τα στοιχεία δείχνουν ότι πάλεψε για να βγει, βρέθηκε αποτύπωμα από το παπούτσι της τόσο στον ουρανό του αυτοκινήτου, όσο και στο πίσω τζάμι του Ford Ka.

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία κάνουν τους δολοφόνους της  Ειρήνη Λαγούδη να είναι ψυχροί και αδίστακτοι εγκληματίες. Η άτυχη 44χρονη γυναίκα σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας προσπάθησε μέσα στις φλόγες να απεγκλοβιστεί. Οι δύο αυτουργοί, συνεργάστηκαν ώστε ο ένας  να βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο και ο άλλος να την κλειδώσει εμποδίζοντάς την να βγει από το φλεγόμενο αυτοκίνητο.

Τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει δείχνουν ότι εκτός από τον ηθικό αυτουργό στην υπόθεση που από της 3 Αυγούστου βρίσκεται στο στόχαστρο του Εισαγγελέα, υπάρχουν ακόμη δυο πρόσωπα τα οποία τοποθετούνται στη σκηνή της δολοφονίας.

Πρόκειται για άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης του πρώην συντρόφου της Λαγούδη, ο οποίος εκτιμάται ότι έβαλε να σκοτώσουν την άτυχη μητέρα μέσα στο αυτοκίνητό της – «θάλαμο αερίων” στη Μυρτιά Τριχωνίδας, στο Θέρμο. Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα αποκαλύψει τη σύνδεση του ηθικού με τους φυσικούς αυτουργούς.

Παραμένει άγνωστο εάν τα αποτυπώματα αυτά έγιναν κατά την πάλη της με τους δράστες που επιχειρούσαν να την ακινητοποιήσουν ή έγιναν σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σπάσει το τζάμι και να ανασάνει καθώς από τη φωτιά το αυτοκίνητο μετατρεπόταν σε θάλαμο αερίων.

Διαβάστε, επίσης:Φόνος Λαγούδη: ποινική δίωξη στο γιατρό, πρώην σύντροφό της