Η Δούκισσα Νομικού περπάτησε στην ωραιότερη πασαρέλα του κόσμου (Εικόνες και βίντεο)

Μέρες τώρα οι fashion lovers ετοιμάζονταν ή ονειρεύονταν το Le Defile της L’Oréal Paris που στήθηκε σε μια πλωτή πασαρέλα στον Σηκουάνα.

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας παγκοσμίως όπως Balmain, Jacquemus Giambattista Valli, Sonia Rykiel, Isabel Marant και Elie Saab έλαβαν μέρος σε μια ονειρική επίδειξη αποδεικνύνοντας ότι το Παρίσι είναι και θα παραμείνει η Μέκκα της Υψηλής Ραπτικής και της Ομορφιάς.

Το show μεταδόθηκε ζωντανά σε 30 χώρες ενώ οι τυχεροί το παρακολούθησαν από τις όχθες του εμβληματικού ποταμού.

Διεθνείς Ambassadors της L’Oréal Paris και μοντέλα παγκοσμίου φήμης περπάτησαν “στο νερό”, μεταξύ των οποίων και η Δούκισσα Νομικού ( η πρώτη Ελληνίδα που λαμβάνει μέρος στο συγκεκριμένο show) δίπλα σε παγκοσμίου φήμης Spokespersons του brand όπως οι Bianca Balti, Sonam Kapoor, Doutzen Kroes, Eva Longoria και Andie McDowell.

Στα παρασκήνια η Global Make up Artist Val Garland και ο Global Hair Artist Stéphane Lancien δημιούργησαν 70 διαφορετικά looks δίνοντας το στίγμα τους στις τάσεις για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2018-2019.
Οι 12 σχεδιαστές μόδας παρουσίασαν τις δημιουργίες τους από τις prêt a porter κολεξιόν τους, εμπνευσμένες από την αυθεντική ερμηνεία του La Parisienne ενώ ο εμβληματικός Οίκος Chopard παρουσίασε σε παγκόσμια πρώτη τα αριστουργήματα του.

Ενθουσιασμένη και πανέμορφη η Δούκισσα Νομικού μίλησε στην κάμερα του Πρω1νού για την μοναδική αυτή εμπειρία.

Πηγή: faysbook.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Να της ζήσει! Γέννησε η Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα πόσταρε την πρώτη φωτογραφία του γιου της στο Instagram (pic)

Η Φαίη Σκορδά απάντησε στη φήμη για τη Δούκισσα Νομικού και το Πρωινό (video)