Ισχυρή έκρηξη σε κολέγιο, στην Κριμαία, με τουλάχιστον 10 νεκρούς και 50 τραυματίες

Έκρηξη σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις εκπαιδευτικού ιδρύματος στην πόλη Κερτς της Ρωσίας και σύμφωνα με την αρμόδια επιτροπή οφείλεται σε εκρηκτικό μηχανισμό.

66

Τα σωστικά συνεργεία έσπευσαν στο σημείο ενώ περισσότεροι από 20 άνθρωποι έχουν ήδη μεταφερθεί στο νοσοκομείο ώστε να τους δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αρχικά, τα ξένα ΜΜΕ μετέδιδαν πως η έκρηξη προκλήθηκε από πιθανή διαρροή αερίου στην καντίνα του κολεγίου, ωστόσο αυτό διαψεύστηκε.

Οκτώ ασθενοφόρο βρίσκονται στην περιοχή ενώ έχουν γίνει και αεροδιακομιδές», ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας στης Κριμαίας.

Εικόνες που μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης δείχνουν ασθενοφόρα να έχουν σπεύσει στο κολέγιο αμέσως μετά την έκρηξη και να μεταφέρουν με φορεία τους τραυματίες.Πολλοί από τους τραυματίες φέρεται να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Όπως αναφέρουν μάρτυρες, ακούστηκαν δυνατοί θόρυβοι ακριβώς πριν από την έκρηξη με τους ανθρώπους που ήταν στο κτίριο να τρέχουν πανικόβλητοι.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός, που παραμένει προς το παρόν άγνωστο από τί αποτελούνταν, εξερράγη σε κολέγιο στην Κριμαία την Τετάρτη, σύμφωνα με τη ρωσική αντιτρομοκρατική επιτροπή αποτέλεσμα αυτού τραυματίες και νεκροί!

Διαβάστε, επίσης:Η υπερθέρμανση του πλανήτη τετραπλασίασε τις φυσικές καταστροφές από το 1970