Ντόρα Μπακογιάννη στο Blue Sky: “Εκβιαζόμενος από τον κ. Καμμένο ο πρωθυπουργός”

Η κ. Ντόρα Μπακογιάννη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το δελτίο ειδήσεων του Blue Sky ανέφερε στην Λίνα Κλείτου σχετικά με την αποδοχή της παραίτησης του Νίκου Κοτζιά από τον πρωθυπουργό ότι “ζούμε τον απόλυτο παραλογισμό.”

Συγκεκριμένα η βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι “η κυβέρνηση δεν κράτησε τον υποστηρικτή και αρχιτέκτονα της Συμφωνίας των Πρεσπών, με την οποία είναι σύμφωνη όλη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ και κράτησε τον Πάνο Καμμένο ο οποίος είναι εναντίον της συμφωνίας”. 

“Ζούμε τον απόλυτο παραλογισμό και αν θέλετε μια σουρεάλ κατάσταση” τόνισε η κ. Μπακογιάννη και συνέχισε λέγοντας ότι “η κυβέρνηση δεν έχει μπούσουλα και ότι ο πρωθυπουργός είναι εκβιαζόμενος από τον κ. Καμμένο και θα πάνε χέρι-χέρι μέχρι το τέλος”.

“Αυτό όμως αφορά όχι μόνο την κυβέρνηση αλλά και την χώρα” επεσήμανε η βουλευτής της ΝΔ και αυτό γιατί “τώρα ο υπουργός Εξωτερικών θα έπρεπε να βγάλει ανακοίνωση για την κίνηση της Τουρκίας να βγάλει το πλοίο Μπαρμπαρός στην περιοχή του Καστελόριζου”. “Αυτό είναι μείζων θέμα για έναν υπουργό εξωτερικών και δυστυχώς περνάει στα αζήτητα, δεν υπάρχει ουδεμία ανακοίνωση διότι δυστυχώς η κυβέρνηση ασχολείται με τα δικά της προβλήματα, αυτά για τις κατηγορίες για διαχείριση μυστικών κονδυλίων κατά του Νίκου Κοτζιά και του κ. Καμμένου”. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τζανακόπουλος: Το τρένο προχωρά, όποιος δεν θέλει να φτάσει στον προορισμό του, κατεβαίνει

Γεννηματά: Το πουλόβερ ξηλώνεται – Χέρι-χέρι με τον κ. Καμμένο πάνε στον γκρεμό

Αυστηρό μήνυμα Τσίπρα: Δεν θα ανεχθώ καμία διγλωσσία, καμία προσωπική στρατηγική