Σοκ στην Κρήτη: Πυροβόλησαν και σκότωσαν έγκυο σκυλίτσα (Σκληρές εικόνες)

194

Σοκ προκαλεί η είδηση της δολοφονίας μίας εγκύου σκυλίτσας στο Πατελάρι του Δήμου Πλατανιά στην Κρήτη.

Το άτυχο ζώο δέχτηκε πυροβολισμούς και λίγες ώρες αργότερα πέθανε στο χειρουργείο, όπως αναφέρει η Περιβαλλοντική Φιλοζωική Δράση Πλατανιά και το μέλος του Δ.Σ., πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων, Αρτέμης Κουτσαυτάκης.

«Σήμερα το πρωί, η αδέσποτη αυτή σκυλίτσα που ήταν ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, βρέθηκε πυροβολημένη στο Πατελάρι του Δήμου Πλατανιά. Κάποιοι άνθρωποι από εκεί που φρόντιζαν αυτό το άτυχο ζώο, ειδοποίησαν το Δήμο Πλατανιά, ενώ ενημερώθηκε και η πρόεδρος του Σωματείου μας Μαρια Μαυροματακη η οποία παρέλαβε το βαριά τραυματισμένο και με πολλαπλά τραύματα σκυλί, (πιθανόν από εννιάβολα) το μετέφερε στο ιατρείο της Ελευθερίας Σαριδάκη και παρά τις όποιες προσπάθειες της γιατρού η σκυλίτσα πέθανε μαζί και τα κουταβάκια της… Αυτός που τη σκότωσε να είναι σίγουρος ότι έλυσε το πρόβλημα με τα αδέσποτα…. (ΝΤΡΟΠΗ). Κρίμα γιατί εκεί υπήρχαν άνθρωποι που το αγαπούσαν το σκυλί», αναφέρει ο κ. Κουτσαυτάκης.

“16:10 Η σκυλίτσα πέθανε στο χειρουργείο. Είχε πυροβοληθεί 5 φορές. Τα μωρά ήταν νεκρά. Είχε αιμορραγία στην σπλήνα. Ρήξη μήτρας και διάτρηση εντέρου”, ανέφερε σε νεότερη ανάρτησή της η Περιβαλλοντική Φιλοζωική Δράση.
Η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών γίνεται για να γίνει συνειδητό οτι πρόκειται για έγκλημα και η βαρύτητά του δεν μειώνεται επειδή πρόκειται για σκύλο και όχι για άνθρωπο.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ 2.ΟΟΟ€ και το ποσό ανεβαίνει από κατοίκους της περιοχής!

Επικοινώνησε με την Φιλοζωική του Δήμου Πλατανιά, επιχειρηματίας και προσφέρει αμοιβή 2.000 ευρώ για την ανακάλυψη του δράστη.

Πηγή: plataniasnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σκύλος δεν εγκατέλειψε τον νεκρό ιδιοκτήτη του παρά την πυρκαγιά

Τα σκυλιά ή οι γάτες είναι πιο έξυπνα; Η επιστήμη έδωσε την απάντηση (Βίντεο)

Σοκ! Ασυνείδητος σκότωσε δεκάδες σκυλιά και αλεπούδες με φόλες στο Νότιο Υμηττό (Εικόνες)