Αυτός είναι ο μετανάστης που βίασε 3χρονο αγοράκι στα Ιωάννινα (Εικόνες)

Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης απασχολεί το τελευταίο διήμερο τις αστυνομικές Αρχές Ιωαννίνων. Όπως καταγγέλθηκε από οικογένεια Σύρων προσφύγων, ο οποίοι ζουν στη δομή φιλοξενίας προσφύγων «Αγία Ελένη», το 3χρονο αγοράκι τους κακοποιήθηκε από 20χρονο Σύρο μετανάστη που ήρθε στη δομή πριν από 40 ημέρες.

Η σεξουαλική κακοποίηση έγινε προχθές το απόγευμα και την επιβεβαίωσε εξέταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε το παιδί. Χθες Πέμπτη, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων συνέλαβε τον 20χρονο, τα στοιχεία του οποίου έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων, έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες 20χρονου αλλοδαπού, ο οποίος χθες, Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018, συνελήφθη από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, για υπόθεση βιασμού και αποπλάνησης ανηλίκου.

Πρόκειται για τον: (επ) ALSHAHADA (ον) THAMER του MAJID και της SANA , γεν. 17-07-1998 στη Συρία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μηνός, σύμφωνα με την εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία των ανηλίκων, του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, στα τηλέφωνα 26510-65977 και 26510-65991. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΛ.ΑΣ: Αυτοί είναι οι ληστές που άρπαζαν πολυτελή αυτοκίνητα (pics)

Δείτε τους – Αυτοί είναι οι δυο ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του 88χρονου στη Γλυφάδα (pics)

Αυτοί είναι οι ληστές της σπείρας αλλοδαπών που «σιδέρωναν» τα θύματά τους – Δείτε τους (pics)