Οικογένεια Παντελίδη: Κατέθεσαν μήνυση για ψευδορκία στον ιατροδικαστή που υπέγραψε την  πραγματογνωμοσύνη

Η εφημερίδα Πολίτης, ανέφερε με δημοσίευμά της, το αποτέλεσμα των Κύπριων εμπειρογνωμώνων, Γιώργου και Ανδρέα Τζιρκαλλή, οι οποίοι ισχυρίζονται πως οδηγός του τζιπ ήταν η Φρόσω Κυριακού κι όχι ο τραγουδιστής.

51

Μήνυση για ψευδορκία εις βάρος του ιατροδικαστή Κώστα Κούβαρη φέρεται να έχει υποβάλει η οικογένεια του δημοφιλούς τραγουδιστή που πέθανε στο μοιραίο τροχαίου της 18ης Φεβρουαρίου 2016.

Στο πλαίσιο της έρευνας που έχει ανοίξει, λοιπόν, με βάση τη μήνυση της οικογένειας, κλήθηκαν να καταθέσουν οι Κύπριοι πραγματογνώμονες Γιώργος και Ανδρέας Τζιρκαλλής και όχι -όπως αορίστως γράφεται τις τελευταίες ημέρες- σε εκδίκαση κάποιας έφεσης.

Η πραγματογνωμοσύνη του κ. Κούβαρη έχει διαδραματίσει κομβικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς καταλήγει με βεβαιότητα στο συμπέρασμα ότι πίσω από το τιμόνι τη μοιραία νύχτα βρισκόταν ο Παντελής Παντελίδης. Μάλιστα, ήταν ιδιαιτέρως αναλυτική, ξεκαθαρίζοντας από την αρχή ότι εξαιτίας της σφοδρής σύγκρουσης και του γεγονότος ότι οι επιβαίνοντες δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας, ήταν αναμενόμενο να βρεθούν από τη δεξιά πλευρά του οχήματος.

Μάλιστα, περιγράφει ότι, όταν η σιδερένια δοκός χτύπησε τον τραγουδιστή, εκείνος βρισκόταν με την πλάτη του στην πόρτα της δεξιάς πλευράς του οχήματος και παράλληλα με αυτή. «Η στάση αυτή δε θα ήταν δυνατή εάν καθόταν στη θέση του συνοδηγού, διότι δεν υπάρχει τρόπος σ’ ένα αυτοκίνητο που δεν έχει περιστραφεί γύρω από τον κάθετο άξονά του, όπως στο δυστύχημα αυτό, ο δεξιά καθήμενος να στρίψει και να βρεθεί με την πλάτη στη δεξιά πόρτα», τονίζει ο ιατροδικαστής.

Ο ειδικός επιβεβαιώνει και τη συμβατότητα των τραυμάτων της Φρόσως Κυριάκου με τη θέση του συνοδηγού. «Ο δεξιά καθήμενος θα χτυπήσει με το δεξιό του ώμο την πόρτα του συνοδηγού, όπως ακριβώς έκανε η Ευφροσύνη Κυριάκου, η οποία έχει υποστεί, απολύτως συμβατά με τα ανωτέρω, κάταγμα του άνω άκρου του δεξιού βραχιόνιου οστού. Έχει υποστεί δε μόνο το συγκεκριμένο κάταγμα του δεξιού ώμου, διότι διένυσε πολύ μικρή διαδρομή, ακριβώς επειδή καθόταν στη δεξιά θέση του συνοδηγού, απείχε δηλαδή από τη δεξιά πόρτα περίπου 20 εκατοστά μόνο», καταλήγει στην έκθεσή του.

Μετά το δημοσίευμα της Κυπριακής εφημερίδας Πολίτης όπου ανέφερε πως οδηγός του μοιραίου τζιπ που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, δεν ήταν οδηγός ο τραγουδιστής, ο Νίνο Παντελίδης έστειλε το δικό του μήνυμα…
Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram «ανέβασε» μια φωτογραφία του Παντελή και έγραφε χαρακτηριστικά στη λεζάντα…

«Εσύ ξέρεις τι έγινε.. Έχει ο Θεός.. Θα βγουν τα πάντα αργά ή γρήγορα…»!.
Να θυμίσουμε πως η εφημερίδα Πολίτης, ανέφερε με δημοσίευμα της, το αποτέλεσμα των Κύπριων εμπειρογνωμώνων, Γιώργου και Ανδρέα Τζιρκαλλή, οι οποίοι ισχυρίζονται πως οδηγός του τζιπ ήταν η Φρόσω Κυριακού και όχι ο τραγουδιστής.

Πηγές: Ελεύθερος Τύπος |Πολίτης|youweekly.gr

Διαβάστε, επίσης:Από του Χάρου τα δόντια γλίτωσε η Στέλλα Μπεζαντάκου