Ο καιρός, σήμερα, Κυριακή

Πτώση σημειώνει η θερμοκρασία σήμερα, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Ο καιρός είναι υγρός ο σ' όλη τη χώρα.

Πτώση σημειώνει η θερμοκρασία σήμερα, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πυκνές, αναμένονται στα ανατολικά και νότια και από το βράδυ στα δυτικά.Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρώτες πρωινές ώρες, κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί έως 6 και στο Αιγαίο βορειοανατολικοί τοπικά 6 και πρόσκαιρα το πρωί έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Αναλυτικά:

Αττική: Αναμένονται λίγες νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

 Μακεδονία και  Θράκη: Αναμένονται αραιές νεφώσεις στα ανατολικά κατά τόπους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 Νησιά του Ιονίου,  Ήπειρος,  δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: Προβλέπονται αραιές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί-νοτιοανατολικοί 3 ε 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια  ανατολική Πελοπόννησος: Αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

 Κυκλάδες, Κρήτη: Αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά του ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:  Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5, στα βόρεια 6 και τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ζάκυνθος: Θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε, επίσης:Διαβάστε τα – Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων με μια ματιά

Διαβάστε τα – Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων με μια ματιά