Ο καιρός, σήμερα, Πέμπτη σ’ όλη την Ελλάδα

Ο μήνας μάς υποδέχεται με την πιο φωτεινή του διάθεση!

Την Πέμπτη η ορατότητα  θα είναι τοπικά περιορισμένη και υπάρχει πιθανότητα να  σημειωθούν ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, δίνοντας την αίσθηση, τις θερμές ώρες της ημέρας, πως είναι η αρχή της ανοίξεως.

Αναλυτικά:

 Αττική: Αναμένονται λίγες νεφώσεις Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4-5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Αναμένονται αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη λόγω ομίχλης τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία και Θράκη: Θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις και η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 Νησιά του Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά και  δυτική Πελοπόννησος: Αναμένονται αραιές νεφώσεις, παροδικά πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα ή θα σημειωθούν ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν  νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησος: Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στη Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειανατολικοί 3-4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες και Κρήτη: Αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα: Θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

 Ζάκυνθος: Αναμένονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, λόγω ομίχλης τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε, επίσης:Διαβάστε τα – Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων με μια ματιά

Διαβάστε τα – Τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων με μια ματιά

Διαβάστε τα – Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων με μια ματιά