Πανικός σε μπαρ στην Καλιφόρνια με άγνωστο να ανοίγει πυρ – δεκάδες τραυματίες

Ένας άγνωστος άνδρας μπήκε στο μπαρ-ψησταριά Borderline γύρω στις 11.30 (τοπική ώρα) και άνοιξε πυρ τραυματίζοντας αρκετά άτομα.

Συναγερμός στην Καλιφόρνια μετά από πυροβολισμούς σε εστιατόριο.Πανικός επικρατεί στην πόλη Θάουζαντ Όοουκς της Καλιφόρνια, μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε μπαρ της πόλης.

Ένας άγνωστος άνδρας μπήκε στο μπαρ-ψησταριά Borderline γύρω στις 11.30 (τοπική ώρα) και άνοιξε πυρ τραυματίζοντας αρκετά άτομα. Ορισμένα τοπικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι μεταξύ των τραυματιών είναι και ένας αστυνομικός, ενώ οι τραυματίες μπορεί να φτάνουν και τα 20 άτομα.
Όπως μεταδίδει το rt.com, ανάμεσα στα θύματα είναι κι ένας αστυνομικός. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένοπλος που άνοιξε πυρ διαφεύγει της σύλληψης.Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ABC, Jory Rand, άνδρας που ήταν παρών τη στιγμή της επίθεσης περιέγραψε τον ένοπλο ως γενειαφόρο από τη Μέση Ανατολή.Κάποια αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο ύποπτος είναι λευκός άνδρας, που εμφανίστηκε στο μπαρ ντυμένος στα μαύρα και άνοιξε πυρ κατά πάντων.

Διαβάστε, επίσης:Κηδεία Κατσίφα: Οι αλβανικές αρχές εμποδίζουν λεωφορεία από την Ελλάδα να φτάσουν στους Βουλιαράτες