Γεωργιάδης κατά Χριστοδουλοπούλου: Είστε υποκριτής, παραβιάσατε τα δικαιώματα της μειοψηφίας (Βίντεο)

Προσωπική επίθεση κατά της Τασίας Χριστοδουλοπούλου εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατά την διάρκεια της συζήτησης στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος κατά τη συζήτηση του άρθρου 3 του Συντάγματος, για τις σχέσεις κράτους-Εκκλησίας, στην Βουλή.

Ο κ. Γεωργιάδης την κατηγόρησε για υποκρισία, αναφερόμενος στην ομιλία της για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. “Είστε υποκριτής κυρία μου” είπε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε “δικαίωμα την μειοψηφίας της Βουλής είναι να καλέσει τον κ. Καμμένο στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας. Τον καλέσατε; Όχι. Άρα εσείς προσωπικά, η Τασία Χριστοδουλοπούλου που είχατε εξουσία παραβιάσατε τα ανθρώπινα δικαιώματα της μειοψηφίας στην Βουλή, άρα μη μου λέτε εδώ ότι έχετε κάποια αγάπη για τα ανθρώπινα δικαιώματα”.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο επίσης και για ιδεολόγημα της Αριστεράς, και απευθυνόμενος στον εισηγητή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη, τον κάλεσε να απαντήσει «αν στηρίζει αυτή την εθνομηδενιστική ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ». «Για τους δικούς σας λόγους του εθνομηδενισμού, θέλετε να πάρετε και την ταυτότητα της Αριστεράς. Κάνατε τη “συμφωνία των Πρεσπών” που είναι χίλιες φορές Βατοπέδι και για το οποίο τότε εσείς ως αντιπολίτευση μας κατηγορούσατε. Όλα τα πιστεύετε κατά πώς κάθε φορά σας βολεύει, γιατί ένας είναι ο σκοπός σας. Η διατήρηση της εξουσίας με κάθε τρόπο», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης και προσέθεσε: «Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η εισαγωγή του προτεσταντισμού. Άλλος ο ρόλος της Εκκλησίας άλλος ο ρόλος του κράτους. Όμως έχουμε παράδοση εμείς. Η επανάσταση του 1821 έγινε στο όνομα της Αγίας Τριάδας. Είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι όχι προτεστάντες».

Δείτε όλα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ομιλία του για την αναθεώρηση του αρθ.3 Συντάγματος για τις σχέσεις Εκκλησίας-Πολιτείας το πρωΐ της Πέμπτης 29 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βουλή: «Πόλεμος» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή Αναθεώρησης για τις σχέσεις κράτους-Εκκλησίας

Σπυράκη: Ο Τσίπρας παίρνει από τους πολίτες 10 για να γυρίσει πίσω ένα

Ο Τσίπρας «στέλνει» τον Κουρουμπλή στην Ευρωβουλή