«Ανεπιθύμητος» στη Θεσσαλονίκη ο Α. Τσίπρας – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή

«Θερμή» υποδοχή ετοιμάζουν στον Αλέξη Τσίπρα τα μέλη της ομάδας «Ενωμένοι Μακεδόνες» την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου που ο πρωθυπουργός θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε μεγάλη πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Παλέ ντε Σπορ. Η ομάδα καλεί όλους τους Μακεδόνες στις 19.00 στον Λευκό Πύργο για συγκέντρωση διαμαρτυρίας προκειμένου «να τον υποδεχτούν έτσι όπως του αξίζει». «Έρχεται «να μας πει τι ”καλή” που είναι η συμφωνία των Πρεσπών… Εμείς ένα έχουμε να πούμε: Είναι Ανεπιθύμητος», τονίζουν.

Το ίδιο και η Επιτροπή Αγώνα για την Μακεδονία Θεσσαλονίκης, η οποία σε ανακοίνωση της στηρίζει και συμμετέχει στην πρόταση της διαδικτυακής ομάδας Ενωμένοι Μακεδόνες και στο κάλεσμα των πατριωτικών δυνάμεων της πόλης μας, στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 7.00 μμ, στον Λευκό Πύργο.

“Όπως ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, την ερχόμενη Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου θα γίνει μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, στο Παλέ Ντε Σπορ, με ομιλητή τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 19.30 το απόγευμα. Στόχος της συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ είναι να δοθεί το μήνυμα πως η Θεσσαλονίκη λέει «ναι» στη συμφωνία των Πρεσπών και όχι στον εθνικισμό και το διχασμό” καταλήγει η ανακοίνωση, της Επιτροπής Αγώνα για την Μακεδονία Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα στις εικόνες που συνοδεύουν το κείμενο δείχνουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ως “ανεπιθύμητος”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εγκαινιάζεται σήμερα η 83η ΔΕΘ – με φόντο την αφίσα «ανεπιθύμητος»

Ξεσηκώνονται οι μαθητές: Κάλεσμα για μαζικές καταλήψεις – Συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Μαθητές έψαλαν τον εθνικό ύμνο έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)