Καμμένος σε Τούρκους: Ένα χιλιοστό κίνηση αν κάνουν, θα τους τσακίσουμε, θα τους συντρίψουμε

Σε νέες σκληρές προειδοποιήσεις προς την τουρκική πλευρά, προέβη σήμερα από τη Λέρο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, λίγη ώρα αφού τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη έκαναν «σουρωτήρι» τον εθνικό εναέριο χώρο κάνοντας τουλάχιστον 10 υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά, όπως μεταδίδει το Πρώτο Θέμα.

«Να ξέρουνε πολύ καλά όλοι αυτοί οι οποίοι προκαλούν ότι καλό θα ήταν γι’αυτούς να παραμείνουν μόνο στις λεκτικές προκλήσεις» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλώντας στους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες που υπηρετούν στο 588 Τάγμα Εθνοφυλακής στη Λέρο.

«Από κει και πέρα, ένα χιλιοστό κίνησης αν κάνουνε, θα τους τσακίσουμε, θα τους συντρίψουμε!« επισήμανε ο Πάνος Καμμένος και πρόσθεσε: «Εμείς θέλουμε την ειρήνη, θέλουμε να ζήσουμε ειρηνικά και αγαπημένοι αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποχωρήσουμε ούτε ένα χιλιοστό».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΕΘΑ, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή και τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ, επισκέφθηκε τον 109 Λόχο Μονάδων Εθνοφυλακής, την Υπηρεσία Ναυτικών Εγκαταστάσεων Λέρου και την Κ/Φ «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ» που βρισκόταν εν όρμω λιμένα Λέρου.

Στη συνέχεια, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε φυλάκια του Στρατού Ξηράς στο Φαρμακονήσι και τους Λειψούς, όπου αντήλλαξε ευχές με το στρατιωτικό προσωπικό ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέο παραλήρημα Ακάρ: Θα προστατεύουμε τα δικαιώματά μας σε Αιγαίο και Κύπρο

Δύο τουρκικά F16 πραγματοποίησαν χαμηλή πτήση πάνω από το Καστελόριζο

Χ. Ακάρ: «Θα προστατεύσουμε τη “γαλάζια” πατρίδα μας με κάθε μέσο»!