Ρόδος: Βρέθηκε το σίδερο με το οποίο χτύπησαν στο πρόσωπο τη φοιτήτρια

«Είχε μαχαιρωθεί έξω από το σχολείο μ’ έναν Αλβανό ο 21χρονος»

Το σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε στο πρόσωπο η 21χρονη φοιτήτρια με αποτέλεσμα εκείνη να εκλιπαρεί τον 19χρονο Αλβανό και τον 21χρονο Έλληνα να την πάνε στο νοσοκομείο με εκείνους να αδιαφορούν εντόπισαν το απόγευμα της Τετάρτης δύτες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική το σίδερο εντοπίστηκε κοντά στο σημείο στο οποίο βρέθηκε το άψυχο κορμί της άτυχης Ελένης. Οι δύτες στην ίδια περιοχή κατάφεραν να εντοπίσουν και τα ρούχα της 21χρονης.

Την ίδια στιγμή οι ερευνητές έχουν σαρώσει την εξοχική κατοικία στη Λίνδο για να συλλέξουν ευρήματα βιολογικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ίδιο έπραξαν και στην οικία της 21χρονης.

Μεταξύ άλλων έχουν συλλέξει τσιγάρα και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα, που βρέθηκαν σε τασάκι, ένα φάκελο με χρήματα, ποτήρια, ένα λαπτοπ τύπου Nec ιδιοκτησίας της 21χρονης το οποίο θα εξεταστεί από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ολα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί θα σταλούν στα εργαστήρια της ΔΕΕ για έλεγχο ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για να βρεθεί το κινητό της τηλέφωνο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επιχειρηθεί να ξεκλειδωθεί ο λογαριασμός της 21χρονης στο Facebook.

Η οικογένεια της άτυχης Ελένης θα ζητήσει σήμερα την αναπαράσταση των όσων συνέβησαν το μοιραίο βράδυ της Τρίτης 27 Νοεμβρίου προς τα ξημερώματα της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου όπως είπε στο protothema.gr ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους Αλέξης Κούγιας ο οποίος μεταβαίνει στο νησί των Ιπποτών για να καταθέσει το συγκεκριμένο αίτημα.

Συγκεκριμένα ο κ. Κούγιας θα ζητήσει να οριστεί ημέρα και ώρα για την κατ’αντιπαράσταση τόσο ενώπιον της ανακρίτριας όσο και στο σημείο τέλεσης της δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας καθώς σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχουν πάρα πολλά κενά και λεπτομέρειες που δεν έχουν διευκρινιστεί από τους κατηγορούμενους οι οποίοι κατά τις καταθέσεις τους πέφτουν συνεχώς σε αντιφάσεις ενώ ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλο για το στυγερό έγκλημα.

Οικογένεια Ελένης: Να γίνει αναπαράσταση του εγκλήματος

Για μια σειρά από παραλείψεις στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας κάνει λόγο η οικογένεια της, η οποία μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης και πόνου αποχαιρέτισε το πρωί της Τετάρτης στο Διδυμότειχο την άτυχη κοπέλα, που βρήκε φρικτό θάνατο στην Ρόδο.

Οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία της ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία μέχρι την Παρασκευή προκειμένου να απολογηθούν, με τον έναν εξ αυτών να αρνείται κάθε ανάμειξη στον φόνο της 21χρονης και τον άλλον να εμφανίζει – σύμφωνα με τους συνηγόρους της οικογένειας του θύματος – αντιφατικές εκδοχές όσων συνέβησαν την μοιραία ημέρα.

Η 21χρονη, που δεν φαίνεται να συμφώνησε στις σεξουαλικές προτάσεις των δύο νεαρών, χτυπήθηκε με σίδερο στο κεφάλι και παρότι εκλιπαρούσε τα δύο νεαρά αγόρια να την μεταφέρουν σε νοσοκομείο, τελικώς πετάχτηκε εν ζωή στα βράχια απόκρημνης παραλίας στην Ρόδο.

Ο Αλέξης Κούγιας, το γραφείο του οποίου έχει αναλάβει την νομική αρωγή της οικογένειας Τοπαλούδη, την Πέμπτη θα μεταβεί στην Ρόδο και θα ζητήσει αναπαράσταση του τραγικού περιστατικού, καθώς και κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση των δύο νεαρών, οι οποίοι, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου, «σύμφωνα με τις δηλώσεις των συνηγόρων υπερασπίσεώς τους άλλοτε ομολογούν τις πράξεις τους, άλλοτε τις αρνούνται και γενικώς έχουν μέχρι τώρα αντιφατικές τοποθετήσεις για το τι ακριβώς συνέβη και εξαιτίας τίνος συνέβη, όσον αφορά τις συνθήκες του βιασμού και του τρόπου, με τον οποίο αφαίρεσαν τη ζωή του αειμνήστου θύματος».

Διαβάστε, επίσης:Σοκαρισμένος και ο ιατροδικαστής: «Η Ελένη μαρτύρησε στα χέρια τους»