Σοκ στη Μάνδρα! Το ποτάμι ξέβρασε σκελετό ένα χρόνο μετά τις πλημμύρες! (Βίντεο)

Ένας χρόνος και κάτι έχει περάσει από τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα στις 15 Νοεμβρίου του 2017 και το θέμα των αγνοούμενων ανοίγει και πάλι!

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία όπως αναφέρει το δελτίο του ΑΝΤ1, παρακολουθεί τις έρευνες των αρχών στην Μάνδρα για την ανάσυρση ενός ανθρώπινου σκελετού που ξέβρασε το ποτάμι στην περιοχή Σούρες.

Ο σκελετός βρέθηκε στο ρέμα της Σωτήρος από δυο κυνηγούς και και κανείς δεν ξέρει αν πρόκειται για ακόμη ένα θύμα της φονικής πλημμύρας στη Μάνδρα.

Κάτοικοι μιλάνε στον ΑΝΤ1, ξαναθυμούνται την φρίκη που έζησαν στις 15 Νοεμβρίου του 2017 και εκφράζουν τους φόβους τους πως υπάρχουν ακόμη αγνοούμενοι που είναι στα αζήτητα! 25 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις πλημμύρες στη Μάνδρα και οι κάτοικοι ακόμη προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους.

Και όπως λένε εξακολουθούν να νοιώθουν ανοχύρωτοι και πως παρά το γεγονός ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, ακόμη δεν έχουν καταφέρει να επουλώσουν τις πληγές τους και να γιατρέψουν τις πληγές τους για τον χαμό των δικών τους ανθρώπους!

Πηγή: newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξεκίνησε το αντιπλημμυρικό έργο για τη θωράκιση της Μάνδρας

Μόλις 9 είναι τα νόμιμα κτίσματα στο ρέμα Σούρες, στη Μάνδρα

Κραυγή αγωνίας για τους κατοίκους σε Μάνδρα και Μάτι, λόγω κακοκαιρίας