Ο καιρός την Τετάρτη 12/12/2018

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, την Πέμπτη στα νότια και την Παρασκευή σε όλη τη χώρα

Πρόσκαιρη βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη κακοκαιρία θα επικρατήσει σε όλη τη χώρα με βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και σε κεντρικά και βόρεια ημιορεινά τμήματα. Την Παρασκευή, τα φαινόμενα πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι την Τετάρτη θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο με εξασθένηση και στροφή την Πέμπτη, στα βόρεια σε ανατολικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και στα υπόλοιπα σε νοτίων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ. Την Παρασκευή θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, την Πέμπτη στα νότια και την Παρασκευή σε όλη τη χώρα.

Αναλυτικά:
Στην Αττική, καλός καιρός, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 3 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, καλός καιρός και το θερμόμετρο από 3 έως 10 βαθμούς.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με λίγα σύννεφα και η θερμοκρασία από μείον 4 έως 10 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και λίγες βροχές στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία από μείον 2 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα και ο υδράργυρος από μείον 1 έως 12 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά και ο υδράργυρος από 0 έως 15 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ήλιος με λίγα σύννεφα και η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές, άνεμοι από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση και το θερμόμετρο από 9 έως 15 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, πρόσκαιρες νεφώσεις με βροχές το πρωί, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ στα νότια με εξασθένηση και η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.

Διαβάστε, επίσης:Ανατροπή: Ο ιατροδικαστής δε διαπιστώνει ίχνη βιασμού στον 19χρονο Αλβανό