«Βόμβες» Αλαβάνου: Έχουμε πρωθυπουργό με γερμανίδα μπέιμπι σίτερ

Ο κ. Αλαβάνος που ήταν ο άνθρωπος που έδωσε το δαχτυλίδι διαδοχής στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στον Αλέξη Τσίπρα

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Αλέκος Αλαβάνος, με αφορμή τη στάση του απέναντι στην Άνγκελα Μέρκελ κατά την επίσκεψή της στην Αθήνα.

Ο κ. Αλαβάνος που ήταν ο άνθρωπος που έδωσε το δαχτυλίδι διαδοχής στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στον Αλέξη Τσίπρα τόνισε «ποιος βρίσκεται πιο δεξιά η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ; Ο ΣΥΡΙΖΑ Δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά παρά μόνο ότι την πρόσβαλε και την απαξίωσε. Έχει πάρει μέτρα χειρότερα από τη ΝΔ όπως η παράδοση της δημόσιας περιουσίας στους ξένους.

Η κυρία Μέρκελ έρχεται σε μια φάση παρέμβασης στα πολιτικά θέματα της χώρας. Έρχεται σε μια χώρα που αμφισβητείται η δυνατότητα πλειοψηφίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών ή για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και που έχει αρχίσει εκλογική περίοδος.

Ζούμε σε μια εποχή που έχουμε από τις πιο δουλικές κυβέρνησης μετά την ανεξαρτησία της χώρας με την επανάσταση του 1821. Έχουμε καθαρή επέμβαση ξένου παράγοντα στα εσωτερικά της χώρας μας. Ο ερχομός της Μέρκελ αποβλέπει στο να δώσει μια ώθηση και εμπιστοσύνη στους βουλευτές που καιροσκοπούν.

Ήρθε η καγκελάριος της Γερμανίας που είναι η αρχιτέκτονας των σχεδίων της Τρόικας που κατέστρεψε την ελληνική οικονομία. Το θέμα είναι να μιλάει ένας πρωθυπουργός και να λέει ότι «μέχρι εδώ είναι το όριό μας»».

Διαβάστε, επίσης:

Οργή Μίκη Θεοδωράκη: Καθυποταγμένος ο Τσίπρας – Ελέγχει τα αποκαΐδια η Μέρκελ