«Θέλω ο πατέρας της να σαπίσει στη φυλακή…»,δηλώνει ο Αφγανός σύντροφος της άτυχης Αγγελικής Πέτρου!

Της είχα πει να παντρευτούμε μία εβδομάδα πριν το έγκλημα, μήπως το μάθαινε ο πατέρας της και ησυχάσει, για να κάνουμε καλή ζωή μαζί…

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Αγγελικής Πέτρου στην Κέρκυρα, από τον ίδιο της τον πατέρα, επειδή δεν ενέκρινε τη σχέση της… με Αφγανό. Μάλιστα, για πρώτη φορά, ο σύντροφος της άτυχης 28χρονης μίλησε για το έγκλημα στην εκπομπή «Μαζί σου» , της Τατιάνας Στεφανίδου, στον ΣΚΑΪ.

«Ήμουν σαν άντρας της. Της είχα πει να παντρευτούμε μία εβδομάδα πριν το έγκλημα, μήπως το μάθαινε ο πατέρας της και ησυχάσει, για να κάνουμε καλή ζωή μαζί… Μια φορά την είχε χτυπήσει και ο θείος της, μέσα στο σπίτι του πατέρα της. Με απειλούσαν και εμένα για να χωρίσουμε, αλλά η αγάπη μας ήταν βαθιά. Αυτό το κορίτσι είχε τραβήξει τεράστια τυραννία. Την είχε βάλει ο πατέρας της να δουλεύει σε οικοδομή και κάποιοι του έλεγαν: «κόρη σου είναι, δεν είναι άντρας, αλλά γυναίκα»… Το πρόβλημα του πατέρα της, ήταν πως ήμουνα Αφγανός. Δεν με ήξερε προσωπικά, αλλά η καταγωγή μου, ήταν πρόβλημα. Προσπαθούσα να τη στηρίξω. Της έλεγα: «θα σε βγάλω από τα δύσκολα και θα κάνουμε ένα βήμα μπροστά»… Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που έκανε ότι έλεγε η Αντζελίνα…», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, φορτισμένος συναισθηματικά, ανέφερε: «Θέλω ο πατέρας της να σαπίσει στη φυλακή, να μην τον σκοτώσουν…», ενώ λίγο αργότερα δήλωσε: «Εγώ είχα ζωή μαζί με την Αντζελίνα, μου έφυγε μακριά, θέλω να πάω κι εγώ…» και κατόπιν ξέσπασε σε λυγμούς.

Διαβάστε, επίσης:

Μεγάλη επιχείρηση στο Πειραιά: Κατέσχεσαν φορτίο με «χάπια των τζιχαντιστών»