Αρχική News Καιρός: Κύμα ψύχους σαρώνει την χώρα- Χιόνια και σε πεδινές περιοχές

Καιρός: Κύμα ψύχους σαρώνει την χώρα- Χιόνια και σε πεδινές περιοχές

Οι διαταραχές θα έρθουν σε δυο φάσεις. Η πρώτη είναι αυτή που "χτυπά" σήμερα την χώρα και η δεύτερη θα είναι από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου

Από σήμερα έως το Σάββατο και σε δύο φάσεις θα διαρκέσει η νέα ψυχρή εισβολή των πολικών θερμοκρασιών. Ακολουθεί και άλλο κύμα κακοκαιρίας. Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μάς δίνει αναλυτική πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες μέρες.

Το κύμα ψύχους θα διατηρηθεί τις επόμενες ημέρες με μειούμενα ύψη υετού. Ωστόσο υπάρχουν προβλέψεις για χιόνια σε όλα τα ηπειρωτικά και κυρίως στα κεντρικά και βόρεια όπως φαίνεται καθαρά στα ύψη χιονιού μέχρι και το τέλος της εβδομάδος στο βίντεο που ακολουθεί.

Οι διαταραχές θα έρθουν σε δυο φάσεις. Η πρώτη είναι αυτή που “χτυπά” σήμερα την χώρα και η δεύτερη θα είναι από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η δεύτερη διαταραχή θα επηρεάσει κυρίως την Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα την Κεντρική και την Ανατολική Μακεδονία καθώς και την Θράκη. Το κύμα αυτό θα υποχωρήσει από το Σάββατο και μετά.

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ

Ο καιρός στην Ελλάδα την Παρασκευή
Ο καιρός στην Ελλάδα την Παρασκευή
Ο καιρός στην Ελλάδα το Σάββατο
Ο καιρός στην Ελλάδα το Σάββατο
Ο καιρός στην Ελλάδα την Κυριακή
Ο καιρός στην Ελλάδα την Κυριακή

Ο καιρός στην Αθήνα το επόμενο τριήμερο
Ο καιρός στην Αθήνα το επόμενο τριήμερο

 

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη το επόμενο τριήμερο
Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη το επόμενο τριήμερο
Μετεώγραμμα Αθήνας - Προοπτική καιρού
Μετεώγραμμα Αθήνας – Προοπτική καιρού
Μετά την πρώτη ψυχρή εισβολή που ολοκληρώνεται το Σάββατο, ακολουθεί και δεύτερη την επόμενη Τρίτη με μικρότερη ένταση, ενώ τις επόμενες ημέρες η θερμοκρασία επανέρχεται σε κανονικές τιμές.