Κλείνει και το μετρό για την Μέρκελ – Ποιοι σταθμοί δεν θα λειτουργήσουν σήμερα

Ακόμη μεγαλύτερη θα είναι η ταλαιπωρία για τους Αθηναίους σήμερα καθώς η άφιξη Μέρκελ φέρνει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αλλά και κλείσιμο σταθμών του μετρό

Οι σταθμοί του μετρό θα κλείσουν το απόγευμα, όπως αποφάσισε η Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας εν όψει της επίσκεψης της Γερμανίδας καγκελαρίου στην Αθήνα.   Συγκεκριμένα, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. θα κλείσει στις 16.00 ο σταθμός «Ευαγγελισμός και στις 16.30 θα κλείσουν οι σταθμοί Κατεχάκη, Μέγαρο Μουσικής και Σύνταγμα.

Οι συρμοί του μετρό θα διέρχονται από τους παραπάνω σταθμούς, χωρίς στάση. Το πρωί κλειστός θα είναι επίσης ο σταθμός του Συντάγματος από τις 8:30 έως τις 11.30 το πρωί και μέχρι νεοτέρας.   Το κλείσιμο των σταθμών του μετρό έρχεται να προστεθεί στα ήδη αυξημένα μέτρα για το 24ωρο αυτό στην Αθήνα.

Για την υλοποίηση των μέτρων ασφαλείας βγαίνουν στο δρόμο πάνω  από 2.000 αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών, ενώ σταδιακά θα κλείνουν οι δρόμοι κατά τις μετακινήσεις της κ. Μέρκελ, αφού πρώτα θα ελέγχεται πολύ σχολαστικά κάθε διαδρομή που πρόκειται να ακολουθήσει.  Χθες το βράδυ αποφασίστηκε και η απαγόρευση συγκεντρώσεων σε μεγάλο μέρος της Αθήνας.

Όσον αφορά στα μέτρα Τροχαίας, όπως ανακοινώθηκε πως κατά την επίσημη επίσκεψη της Μέρκλελ θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Αττικής.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Διαβάστε, επίσης:

Σήμερα Πέμπτη η Μέρκελ στην Αθήνα υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας