Ν. Μιχαλολιάκος: Να πέσει η κυβέρνηση – Να μην περάσει η προδοσία

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής επί της πρότασης ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ξεκαθαρίζοντας πως η Χρυσή Αυγή θα την καταψηφίσει.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σχολίασε αρχικά την τοποθέτηση του Βουλευτή της ΝΔ, Θεοχάρη, σημειώνοντας πως είναι λογικό να ταυτίζονται οι απόψεις του για το Σκοπιανό με τον Μητσοτάκη, αφού είναι νεοφιλελεύθεροι και οι δυο.

Στην συνέχεια στηλίτευσε την Φώφη Γεννηματά που έχει το θράσος να μιλά για… προοδευτικό κίνημα, ξεχνώντας τους χιλιάδες κομματικούς διορισμούς, αλλά και την σωρεία σκανδάλων με τους Τσοχατζόπουλο, Παπαντωνίου, Ανθόπουλο, Μαντέλη, Τσουκάτο και άλλους. “Πολλά ονόματα έχουν οι διαρρήκτες και οι απατεώνες, όχι τα κόμματα” πρόσθεσε χαρακτηριστικά για το ΠΑΣΟΚ.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε πως η μόνη πολιτική δύναμη που αγωνίζεται με συνέπεια ενάντια στο σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς είναι η Χρυσή Αυγή και συνεργάζεται μόνο με τις Εθνικές, Πατριωτικές και Λαϊκές δυνάμεις που κυριαρχούν σε όλη την Ευρώπη.

Αναφέρθηκε στο σχόλιο του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γ. Κύρτσου που ζητά καταδίκη της Χρυσής Αυγής μέσα στους επόμενους 3 μήνες (!), τονίζοντας παράλληλα πως θα γίνει πραγματικότητα ο τρόμος του συστήματος, να περάσει η Χρυσή Αυγή στον Β΄ γύρο στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην πρωτεύουσα της Ελλάδος. Ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Τσακαλώτος δήλωσε πως η σκανδαλολογία βοηθά μόνο την Χρυσή Αυγή, γεγονός που δείχνει την απροθυμία της κυβέρνησης να προχωρήσει σε κάθαρση.

Για τον Καμμένο δήλωσε πως η αποχώρησή του από την κυβέρνηση είναι προσχηματική, δεν πείθει κανέναν και αν ήθελε πραγματικά να μην προχωρήσει η συμφωνία των Πρεσπών, έπρεπε να αποσύρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση Τσίπρα εγκαίρως.

Για την κυβερνητική πλειοψηφία τόνισε πως είναι μια “πλειοψηφία Φρανκεστάιν”, ένας ετερόκλητος πολιτικός πολτός από βουλευτές που έχουν εκλεγεί από την Ένωση Κεντρώων, την ΝΔ, το Ποτάμι και τους ΑΝΕΛ, γεγονός που αποδεικνύει πως έχει ξεφτιλιστεί το σύμπαν στην πολιτική ζωή.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον επικείμενο ερχομό της συμφωνίας των Πρεσπών στην Βουλή, δηλώνοντας ότι με αυτήν η Ελλάδα δίνει στα Σκόπια διέξοδο στην θάλασσα και συνεπώς θα πρέπει να επικυρωθεί με 180 ψήφους και όχι με απλή πλειοψηφία. Επιπλέον, η συμφωνία προβλέπει “το δεύτερο μέρος (Σκόπια) θα ολοκληρώσει in toto τις συνταγματικές τροποποιήσεις έως το τέλος του 2018”. Πράγμα το οποίο δεν συνέβη (ολοκληρώθηκε στις 11 Ιανουαρίου 2019), άρα συντρέχει λόγος ακύρωσης της συμφωνίας.

Το μείζον στην συμφωνία των Πρεσπών είναι το όνομα και πάνω στο ζήτημα του ονόματος η ΝΔ δεν έχει ξεκάθαρη θέση. Κρύβεται πίσω από το πρόσχημα της συνθήκης της Βιέννης του 1969, γεγονός που αποδεικνύει την πρόθεση της ΝΔ να σεβαστεί την προδοτική συμφωνία. Εξάλλου, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης στην Süddeutsche Zeitung: “θα σεβαστώ (την συμφωνία) ως μια υποχρέωση της χώρας, εφόσον θα επικυρωθεί από την Ελληνική Βουλή”.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος κατέληξε ότι ως προπύργιο των εθνικών αγώνων στέκει η Χρυσή Αυγή που διατρανώνει εδώ και δεκαετίες πως δεν δεχόμαστε κανέναν συμβιβασμό για την Μακεδονία μας. Η ώρα των Εθνικιστών έρχεται και τότε δεν θα υπάρχει κανένα κράτος στα Βόρεια σύνορά μας που θα έχει το όνομα Μακεδονία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεοδωράκης για Δανέλλη: Αυτό που έκανε ήταν χειρότερο από έγκλημα

Μητσοτάκης στη Βουλή: Ιδού η κάλπη, ιδού και το πήδημα κύριε Τσίπρα

Φώφη Γεννηματά: Να προκηρύξετε εκλογές, δεν το κάνετε γιατί φοβάστε τον λαό

Κουτσούμπας: Ο λαός στις εκλογές να καταψηφίσει την κυβέρνηση

Μιχαλολιάκος: Η κυβέρνηση «Φρανκενστάιν» πρέπει να πέσει