Πρωτοφανές: Κέρδισε αυτοκίνητο, δεν το ήθελε και τους έβρισε! «Πάγος» ο Μουτσινάς! (Βίντεο)

Δεν έχουν προηγούμενο όσα διαδραματίστηκαν στον αέρα της εκπομπής! Σε απόγνωση ο Νίκος Μουτσινάς, δεν ήξερε τι να κάνει!

Η ζωντανή κλήρωση για το αυτοκίνητο στην εκπομπή “Για την παρέα” είχε την πιο απρόσμενη εξέλιξη! Ο Νίκος Μουτσινάς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που του συνέβαιναν στον αέρα και σίγουρα δεν μπορούσαν να το πιστέψουν ούτε και οι τηλεθεατές.

Η κλήρωση έγινε “στον αέρα” και η τυχερή, Χριστίνα Ράπτη από τα Φιλιατρά, βγήκε στο τηλέφωνο. Σε αυτό το σημείο ήταν που τα πράγματα άρχισαν να βγαίνουν εκτός ελέγχου. Όταν ο Νίκος Μουτσινάς την ενημέρωσε πως κέρδισε το αυτοκίνητο, η τηλεθεάτρια μάς άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!

«Άι στο δια…ο! Άι στο δια…ο ρε! Βρίζω βρίζω! Ρε, σοβαρολογείτε; Δεν οδηγώ! Άκου να σου πω, εγώ έστειλα μήνυμα για να πάρα κανά κινητό και τελικά βρέθηκε αυτό. Δεν οδηγώ ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου. Αν γουστάρετε -δεν κάνω πλάκα- μπορείτε να κάνετε κλήρωση να το δώσετε κάπου αλλού. Είμαι στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, στο Παρίσι ρε! Χέσ.. το κινητό, δεν με ενδιαφέρει!», αναφώνησε η Χριστίνα και στο πλατό τα εγκεφαλικά έπεφταν απανωτά!

Δείτε το πρωτοφανές στιγμιότυπο:

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Η απώλεια που είχε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς

«Φωτιά» η Mαρία Ηλιάκη: Ποζάρει με τα εσώρουχά της στο instagram (Εικόνες)

Απίστευτο! Δείτε πως ήταν η Μαρία Σολωμού πριν από 25 χρόνια! (Εικόνα)