Ταυτοποιήθηκε το θύμα της δολοφονίας τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στον Πειραιά

Ο δράστης ακόμη δεν έχει συλληφθεί και οι πληροφορίες σχετικά με τα αίτια του φονικού διίστανται. Άλλοι λένε ότι αυτό έγινε για μία ασήμαντη αφορμή που ήταν απλά ένα σκούντηγμα την ώρα που έμπαινε στο μαγαζί

Σοκ έχει προκαλέσει ακόμη ένα αιματηρό επεισόδιο με έναν νεκρό που σημειώθηκε ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στον Πειραιά.

Το θύμα ταυτοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 2 Ιανουαρίου, και είναι ένας 20χρονος Ελληνας που διέμενε στη Νίκαια.  Ο Εικοσάχρονος άνδρας  μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος από σφαίρα στο στήθος, γύρω στις 04.00 από την οδό Κολοκοτρώνη 115 στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα.

«Είδα έναν αιμόφυρτο άνδρα που βρισκόταν μπροστά στο νυχτερινό μαγαζί. Στο σημείο είχε πάρα πολύ κόσμο. Μαζί του ήταν μία κοπέλα, ξυπόλητη. Τον έβαλαν στο ασθενοφόρο και μετά έφτασαν αρκετά περιπολικά και απέκλεισαν το σημείο», λέει αυτόπτης μάρτυρας και προσθέτει: «Η κοπέλα φώναζε βοήθεια, τα είχε «χαμένα» και έλεγε τον σκότωσαν. Δεν είδα που ήταν χτυπημένος».

Ο δράστης ακόμη δεν έχει συλληφθεί και οι πληροφορίες σχετικά με τα αίτια του φονικού διίστανται. Άλλοι λένε ότι αυτό έγινε για μία ασήμαντη αφορμή που ήταν απλά ένα σκούντηγμα την ώρα που έμπαινε στο μαγαζί ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το  το θύμα είχε συνάψει σχέση με την πρώην σύντροφο του δράστη.

Μάλιστα από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι ο δράστης είπε στο θύμα του «έλα έξω να τα πούμε». Ο νεαρός βγήκε έξω και ο άγνωστος τον πυροβόλησε εξ’ επαφής. Στο σημείο απ΄ όπου μεταφέρθηκε ο άνδρας βρέθηκαν δύο κάλυκες από πιστόλι. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε, επίσης:

Έκτακτο: Απόδραση δύο κρατουμένων από τον Κορυδαλλό