Τη Σύρο θα επισκεφτεί ο Προκόπης Παυλόπουλος για τα Θεοφάνεια

Στις 15:00 ο κ.Παυλόπουλος αναμένεται -βάση προγράμματος- να αναχωρήσει για Αθήνα

Όπως έγινε γνωστό από το Γραφείο Τύπου της Προεδρίας της Δημοκρατίας, ο κ.Παυλόπουλος θα παραστεί το πρωί της Κυριακής στις 10:30 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, όπου θα τον υποδεχτούν οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών για την απόδοση τιμών.

Στις 11:00 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θπαρακολουθήσει την Τελετή του Μεγάλου Αγιασμού προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωροθέου Β΄, ενώ θα ακολουθήσει Λιτανεία του Τιμίου Σταυρού προς την πλατεία Κανάρη, στο λιμάνι της Ερμούπολης.

Στις 11:30 θα πραγματοποιηθούν προσφωνήσεις από τον Σεβασμιωτάτο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου Β΄ και τον Αρχιεπισκόπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β΄. Θα ακολουθήσει δήλωση του κ.Παυλόπουλου και η Τελετή Καθαγιασμού των Υδάτων στο λιμάνι της Ερμούπολης.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής ο ΠτΔ θα μεταβεί στο ξενοδοχείο ΕΡΜΗΣ, όπου θα παραστεί σε γεύμα παρατιθέμενο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου, προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος. Ενώ στις 15:00 ο κ.Παυλόπουλος αναμένεται -βάση προγράμματος- να αναχωρήσει για Αθήνα.

Διαβάστε, επίσης:

Η Άνγκελα Μέρκελ έρχεται στην Αθήνα