Έπιασαν κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά

Σε βάρος και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης

Η Δίωξη Ναρκωτικών στη Βέροια κατάφερε να εξαρθρώσει κύκλωμα που διακινούσε κοκαΐνη και χασίς στην κεντρική Μακεδονία. Οι αστυνομικοί εντόπισαν σε περιοχές της Θεσσαλονίκης τον Αλβανό προμηθευτή και δυο Έλληνες, ένας από τους οποίους διέθετε τα ναρκωτικά στο μαγαζί του.

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τους δράστες, εντόπισαν τα σπίτια και τους χώρους εργασίας τους και οργάνωσαν επιχείρηση για την σύλληψή τους. Αρχικά, πέρασαν χειροπέδες σε έναν 45χρονο στο κατάστημα και το σπίτι του οποίου βρήκαν συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 113 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 259,3 γραμμαρίων, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, νάιλον σακουλάκια για τη συσκευασία των ναρκωτικών και 4.700 ευρώ που προέρχονταν από την διακίνηση.

Στη συνέχεια, έκαναν έφοδο στο σπίτι ενός 49χρονου Έλληνα, όπου κατέσχεσαν και άλλες συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 286,4 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 346,7 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Τελευταίος συνελήφθη ο 37χρονος αλλοδαπός από τον οποίο οι δυο Έλληνες προμηθεύτηκαν τα ναρκωτικά, αλλά στην κατοχή του βρέθηκαν μόνο 5.600 ευρώ που κατασχέθηκαν, όπως και ένα όχημα και δύο κινητά που χρησιμοποιούσε. Σε βάρος και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε, επίσης:

Έρευνα για τον ξαφνικό θάνατο στρατιώτη της Προεδρικής Φρουράς