Δεν παραιτείται ο Παπαχριστόπουλος μετά τα …παρακάλια Βούτση

Ο Νίκος Βούτσης του ζήτησε να μην κάνει πράξη τώρα την απόφασή του αλλά να κάνει για λίγο καιρό υπομονή ώστε να περάσει και η ψηφοφορία για την ένταξη της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος δεν θα παραιτηθεί όπως είχε υποσχεθεί εδώ και πολλές ημέρες.

Επισκέφθηκε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι τον Πρόεδρο της Βουλής για να του παραδώσει την επιστολή παραίτησης αλλά ο Νίκος Βούτσης του ζήτησε να μην κάνει πράξη τώρα την απόφασή του αλλά να κάνει για λίγο καιρό υπομονή ώστε να περάσει και η ψηφοφορία για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Επιχειρηματολογώντας την άποψή  του ο κ. Βούτσης του είπε ότι αν παραιτούνταν θα δημιουργούσε ένα διαδικαστικό πρόβλημα καθώς τυπικά, ο κ. Κουίκ που είναι ο πρώτος επιλαχών θα έπρεπε να ορκιστεί στη νέα του ιδιότητα ως βουλευτής.

Βέβαια αυτό το θέμα φαίνεται να μην είναι το βασικό για να δοθεί η εντολή στον κ Παπαχριστόπουλο να μην παραιτηθεί και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για κυβερνητική απόφαση η οποία σύντομα θα αποδειχθεί το που αποσκοπεί.

Όπως είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος εξερχόμενος του γραφείου του Προέδρου της Βουλής, η οποιαδήποτε κίνησή του θα πρέπει να αναμένεται μετά τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, όταν θα έχει ολοκληρωθεί η ψήφιση του πρωτοκόλλου.

«Θα παραιτηθώ εντός της ημέρας. Εγώ το λόγο μου τον κρατάω. Απλώς θα καθυστερήσω λίγο να πάω στη Βουλή γιατί χάλασε το αυτοκίνητό μου» δήλωσε νωρίτερα στον ΣΚΑΪ ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Διαβάστε, επίσης:

Στην αντεπίθεση ο Αμυράς: Το Ποτάμι το διέλυσε ο Θεοδωράκης